Klarstein Metrobreeze New York Smart 7k, Mobil Klíma, 7000 BTU 2,1 KW, A Energiaosztály, Távirányító

Klarstein Metrobreeze New York Smart 7k, mobil klíma, 7000 BTU  2,1 kW, A energiaosztály, távirányító

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Klíma
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:132390.00 Ft
Klarstein Metrobreeze New York Smart 7k, mobil klíma, 7000 BTU 2,1 kW, A energiaosztály, távirányító 5 (100%) 39 vélemények

A Klarstein Metrobreeze New York 7k hordozható klíma gondoskodik a helyiség tiszta, hűvös levegőjéről a meleg nyári napokon. Ventilátora és párátlanítója pedig javítja a helyiség klíma komfortját. A készülék nagy teljesítményű, mégis gazdaságos kompresszorral büszkélkedhet. A Metrobreeze New York 7k készülék 7000 BTU, azaz 2,1 kW teljesítménnyel rendelkezik, A energiahatékonysági osztályú, és alkalmas a 21-34 m² helyiségekben való folyamatos működésre.A Klarstein alkalmazásnak és a WLAN-kapcsolatnak köszönhetően a Metrobreeze New York Smart 7k kényelmesen vezérelhető okostelefonon keresztül. A felső kezelőpanel egyszerű manuális működtetést biztosít. A mellékelt távirányító további lehetőséget nyújt a kényelmes vezérlésre. A célhőmérséklet 17-30 °C között állítható - attól függően, hogy Ön melegebb vagy hűvösebb környezetet szeretne. Egy belső hőmérséklet-érzékelő biztosítja, hogy a Metrobreeze New York 7k csak akkor működjön, ha a környezeti hőmérséklet a kívánt célhőmérséklet felett van. A hűtés mellett egy háromfokozatú ventilátor is aktiválható a helyiségben történő optimális légelosztás érdekében. A beépített automatikus párátlanító további enyhülést nyújt a forró nyári napokon.A 24 órás időzítő funkció lehetővé teszi, hogy a Klarstein  Metrobreeze New York 7k klíma automatikusan be- és kikapcsoljon.   Így egy forró munkanap után kellemesen hűvös otthon várja majd, anélkül, hogy a légkondicionáló egész nap működne. A 3 az 1-ben klíma telepítése nagyon egyszerű: csatlakoztassa a mellékelt kivezető csövet a készülékhez, és vezesse ki az ablakon. A toló-, billenő- vagy bukó ablakokhoz is használható tömítés szett megakadályozza, hogy újabb meleg levegő jusson a helyiségbe. A fix görgőknek köszönhetően a klímaberendezés könnyen mozgatható, megkönnyítve az elhelyezhetőséget.Hideg fejjel a forró nyári napokon: aKlarstein Metrobreeze New York 7k mobil klíma gondoskodik a tökéletesen frissítő klímáról minden helyiségben.

Mobil klíma hűtés | klíma klarstein metrobreeze new york smart 7k, mobil klíma, 7000 btu 2,1 kw, a energiaosztály, távirányító!
© 2023 Szerviz információk