Einhell GE-CM 3643 Li M-Solo Fűnyíró

Einhell GE-CM 3643 Li M-Solo Fűnyíró

E-shop >>Termékleírás:
Kategóriák: Kert
Gyártó / gyártmány:Einhell
Áfával:119990 Ft
Einhell GE-CM 3643 Li M-Solo Fűnyíró 4,25 (85%) 52 vélemények

A GE-CM 36/43 Li M-Solo akkumulátoros fűnyíró a rendkívül sokoldalú és nagy teljesítményű Power X-Change család tagja, melyet max. 600 m² nagyságú területek megmunkáláshoz ajánlunk. A fűnyíró egy kiváló minőségű, megbízható, és kimagasló teljesítményű vezeték nélküli készülék, amelyet nagyobb füves területek ápolására terveztek. A vágási magasságot az adott terület igényeihez igazítva, egyszerűen beállíthatja a hatfokozatú magasságállítás segítségével. A három különböző magasságba állítható nyelet pillanatok alatt a felhasználó adottságaihoz lehet igazítani. Mivel a nyél összecsukható, a munka befejeztével helytakarékosan tárolhatja a készüléket. A fűnyírót nagyméretű hátsó kerekekkel tervezték, így még akkor is egyszerű a fűnyírás, ha egyenetlen talajon dolgozik. A nagy futófelületű kerekek óvják a pázsitot. A nagyméretű fűgyűjtő kosáron lévő telítettségjelzőt ellenőrizve azonnal láthatja, ha ki kell üríteni a fűgyűjtőt. A hosszú élettartam biztosítása érdekében a készülékház kiváló minőségű, ütésálló műanyagból készült. A készüléken található praktikus fogantyú egyszerű mozgatást és/vagy szállítást tesz lehetővé. A mulcsozó adaptert használva a készülék összeaprítja a levágott füvet, majd egyenletesen szétszórja a talajon, növelve ezzel annak tápanyagtartalmát. A fűnyírót a rendszercsalád 2 db felhasználóbarát 18 V akkujával üzemeltetheti. A készüléket akkumulátorok és töltőkészülékek nélkül szállítjuk; ezeket külön vásárolhatja meg. Jellemzői: - A Power X-Change család tagja, 2 db 18 V akkumulátorral üzemeltethető - Einhell Brushless-technológia - szénkefe nélküli elektromotorral - 6 fokozatú központi magasságállítás - Állítható magasságú nyél 3 különböző beállítási lehetőséggel - Összecsukható nyél a helytakarékos tárolás érdekében - Egyszerű mozgatás a beépített fogantyú segítségével - Nagy futófelületű, füvet kímélő kerekek - Fűgyűjtő kosár telítettségjelzővel - Kiváló minőségű, ütésálló műanyag ház - Mulcsozó adapterrel - Max. 600 m² nagyságú füves területekhez - Akkumulátor és töltőkészülék nélkül (ezeket külön vásárolhatja meg) Műszaki adatok: - Üresjárati fordulatszám: 3000 min^-1 - Vágásszélesség: 43 cm - Vágási magasság beállítása: 25/35/45/55/65/75 mm, central - Tartály űrtartalma: 63 L - Első kerék átmérője: 160 mm - Hátsó kerék átmérője: 250 mm Fontos: - Az akkumulátor és a töltő nem képezi a csomag tartalmát. Az ár csak a fűnyíróra vonatkozik. Garancia: Az Einhell Red termékekre 2 + 1 év kiterjesztett garancia érvényesíthető, ha a vásárlást követő 30 napon belül regisztrál az alábbi linken. Figyelem a garancia kiterjesztés bizonyos feltételekhez kötött, melyekről itt olvashat: https://www.einhell.hu/hu_hu/garancia-kiterjesztes.html


 • Einhell GE-CM 3634-1 Li-Solo Fűnyíró
  Einhell GE-CM 3634-1 Li-Solo Fűnyíró

  Az Einhell GE-CM 36/34-1 Li-Solo akkumulátoros fűnyírójával gyerekjáték a gyep ápolása. A kiváló minőségű Power X-Change akkumulátorok..

  83990 Ft
 • Einhell GE-CM 3636 Li Fűnyíró
  Einhell GE-CM 3636 Li Fűnyíró

  Az Einhell GE-CM 36/36 Li (2 x 4,0Ah) akkumulátoros fűnyíró a rendkívül sokoldalú és nagy teljesítményű Power X-Change család tagja,..

  144990 FtFűnyírók otthon kert | kert | kerti szerszámok gépek einhell ge-cm 3643 li m-solo fűnyíró!
© 2024 Szerviz információk