Equiline Cross Díjugrató Nyereg

Equiline Cross díjugrató nyereg

E-shop >>Termékleírás:
Kategóriák: Lovaglás
Gyártó / gyártmány:Equiline
Áfával:1271620 Ft
Equiline Cross díjugrató nyereg 4,25 (85%) 41 vélemények

Equiline Cross díjugrató nyereg. Mély ülés a jobb pozícióért, párnázott támaszok T-Flex anyagból. Rögzített első tértámasz. Bőrrel bélelt, párnázott nyeregszárny. A Coreshield*, IGS** és FGT*** technológiákat használja.*Coreshield technológia: retikuláris-moduláris injekciós rendszer; a makromolekulákat a rácsban körülírja, így nagyobb stabilitást hoz létre azokon a pontokon, ahol nagyon korlátozott és gyors torziós ráccsal szolgál, jelentősen csökkentve az anyag feszültségét és a lóra gyakorolt következményeit.Ezzel a fajta konstruktív képességgel:- egy stabilabb és reaktívabb fát kapunk, következésképpen a tömegek folyamatos és állandó eloszlásával még a legkritikusabb helyzetekben is;- az anyagok épségének bizonyossága még a hosszan tartó frekvenciaterhelés után is;- a keret rugalmasságának és rugalmasságának megőrzése;- maximális kényelem a ló számára;- maximális kényelem a lovas számára** Integrált Gel Sistem: Az Equiline által szabadalmaztatott IGS technológia egy szintetikus gél anyag tulajdonságait használja ki, amely hosszas feldolgozási eljárást követően nyeri el exkluzív tulajdonságait: sokoldalúság, memória és tartósság.Egy lengéscsillapító rendszer:- tompítja a medence és a hát rezgéscsillapítását- csökkenti a biomechanikai feszültségeket- kedvez az optimális testtartás beállításának- csökkenti az izomfeszültségeket a medence területén- csökkenti a ló háta által érzékelt rezgéscsillapítást*** Flat Grip Tecnology: az Equiline által kifejlesztett technológia, amely egy gumibetétből áll, amelyet a lapát hátsó és alsó oldalán alkalmaznak, amely lehetővé teszi a lovas számára a jobb tapadást és tapadást, csökkenti a lapát kopását azokon a részeken, ahol a láb hat, és ellentétben áll a használat során született redőkkel.


 • Equiline Marghe díjugrató nyereg
  Equiline Marghe díjugrató nyereg

  Equiline Marghe díjugrató nyereg a T-Flex anyagból készült párnázott támaszokkal. Kivehető első térdblokkok, festett és bélelt bőr..

  1190544 Ft
 • Equiline Dinamikus díjugrató nyereg
  Equiline Dinamikus díjugrató nyereg

  Equiline Dynamic díjugrató nyereg. A természetes cserzésű, puha borjúbőrrel borítva készült. Az Equiline SJ103 DYNAMIC T nyeregre jellemző..

  1382567 Ft
 • Equiline Talent díjugrató nyereg
  Equiline Talent díjugrató nyereg

  Equiline Talent díjugrató nyereg.A puha bőrből készült nyereg közepesen mély üléssel és szabadon párnázott, hőérzékeny szálból..

  968650 Ft
 • Equestro Supreme ugró nyereg
  Equestro Supreme ugró nyereg

  Equestro "Supreme Evolution" díjugró nyereg, kalapált francia bőrből, bőr térdtámasszal. Fa-Polimer, acél megerősítésekkel. A nyereg lelke..

  486901 Ft
 • Equestro Meredith díjugrató nyereg
  Equestro Meredith díjugrató nyereg

  Equestro "Meredith" díjugrató nyereg, amely a Made in Italy stílusra jellemző, a legmagasabb minőségű anyagok gondos keresése után készült...

  648543 Ft
 • Equestro Lusiana díjlovagló nyereg
  Equestro Lusiana díjlovagló nyereg

  Equestro "Lusiana" egyszárnyú díjlovagló nyereg, amely gondos kutatás után készült a legmagasabb minőségű anyagokból, a Made in Italy..

  860000 Ft
 • Equestro Sydney díjugartó nyereg
  Equestro Sydney díjugartó nyereg

  Supreme "Sydney" díjugrató nyereg dupla bőrből. Állítható térdtámasszal, a nyereg váza megerősített polimer, fa. A nyereg a marvas..

  334726 Ft
 • KIM-GRANGENETTE GK díjugrató nyereg
  KIM-GRANGENETTE GK díjugrató nyereg

  Ülőfelület mérete: 17, 5 Marvas mérete: állítható GK márka modellje teljes egészében prémium minőségű borjúbőrből készült, anilin..

  342428 Ft
 • Kerbl barna bőr nyereg haflingi kislovaknak 32198
  Kerbl barna bőr nyereg haflingi kislovaknak 32198

  Ez a Kerbl haflingi kislóra való nyeregkészlet ideális csomag kezdőknek, fantasztikus áron. A készlet tartalmaz egy nyerget, kengyelt,..

  104050 Ft
 • Kerbl fekete bőr pónilónyereg
  Kerbl fekete bőr pónilónyereg

  Ez a Kerbl póni nyereg készlet egy ideális csomag kezdőknek, fantasztikus áron. A készlet tartalmaz egy nyerget, kengyelt, kengyelszíjakat és..

  104610 Ft
 • Kerbl fekete bőr nyereg 32197
  Kerbl fekete bőr nyereg 32197

  Ez a többcélú Kerbl nyereg készlet egy fantasztikus áron kapható kezdőkészlet.  A készlet egy nyeregből, nyeregalátétből, kengyelekből,..

  99000 FtNyergek sport szabadidő | lovaglás equiline cross díjugrató nyereg!
© 2024 Szerviz információk