Equiline Cross Díjugrató Nyereg

Equiline Cross díjugrató nyereg

E-shop >>Termékleírás:
Kategóriák: Lovaglás
Gyártó / gyártmány:Equiline
Áfával:1182680 Ft
Equiline Cross díjugrató nyereg 4,75 (95%) 35 vélemények

Equiline Cross díjugrató nyereg. Mély ülés a jobb pozícióért, párnázott támaszok T-Flex anyagból. Rögzített első tértámasz. Bőrrel bélelt, párnázott nyeregszárny. A Coreshield*, IGS** és FGT*** technológiákat használja.*Coreshield technológia: retikuláris-moduláris injekciós rendszer; a makromolekulákat a rácsban körülírja, így nagyobb stabilitást hoz létre azokon a pontokon, ahol nagyon korlátozott és gyors torziós ráccsal szolgál, jelentősen csökkentve az anyag feszültségét és a lóra gyakorolt következményeit.Ezzel a fajta konstruktív képességgel:- egy stabilabb és reaktívabb fát kapunk, következésképpen a tömegek folyamatos és állandó eloszlásával még a legkritikusabb helyzetekben is;- az anyagok épségének bizonyossága még a hosszan tartó frekvenciaterhelés után is;- a keret rugalmasságának és rugalmasságának megőrzése;- maximális kényelem a ló számára;- maximális kényelem a lovas számára** Integrált Gel Sistem: Az Equiline által szabadalmaztatott IGS technológia egy szintetikus gél anyag tulajdonságait használja ki, amely hosszas feldolgozási eljárást követően nyeri el exkluzív tulajdonságait: sokoldalúság, memória és tartósság.Egy lengéscsillapító rendszer:- tompítja a medence és a hát rezgéscsillapítását- csökkenti a biomechanikai feszültségeket- kedvez az optimális testtartás beállításának- csökkenti az izomfeszültségeket a medence területén- csökkenti a ló háta által érzékelt rezgéscsillapítást*** Flat Grip Tecnology: az Equiline által kifejlesztett technológia, amely egy gumibetétből áll, amelyet a lapát hátsó és alsó oldalán alkalmaznak, amely lehetővé teszi a lovas számára a jobb tapadást és tapadást, csökkenti a lapát kopását azokon a részeken, ahol a láb hat, és ellentétben áll a használat során született redőkkel.


 • Equiline Marghe díjugrató nyereg
  Equiline Marghe díjugrató nyereg

  Equiline Marghe díjugrató nyereg a T-Flex anyagból készült párnázott támaszokkal. Kivehető első térdblokkok, festett és bélelt bőr..

  1107274 Ft
 • Equestro Lusiana díjlovagló nyereg
  Equestro Lusiana díjlovagló nyereg

  Equestro "Lusiana" egyszárnyú díjlovagló nyereg, amely gondos kutatás után készült a legmagasabb minőségű anyagokból, a Made in Italy..

  799850 Ft
 • KIM-GRANGENETTE GK díjugrató nyereg
  KIM-GRANGENETTE GK díjugrató nyereg

  Ülőfelület mérete: 17, 5 Marvas mérete: állítható GK márka modellje teljes egészében prémium minőségű borjúbőrből készült, anilin..

  522304 Ft
 • Ritchey Streem nyereg fekete 145 mm
  Ritchey Streem nyereg fekete 145 mm

  132 és 145 mm-es méretben is elérhető, alacsony profilú nyereg. Vector Wing technológiájának köszönhetően egyenletesen osztja el a..

  42291.00 FtNyergek sport szabadidő | lovaglás equiline cross díjugrató nyereg!
© 2023 Szerviz információk