Equiline Dinamikus Díjugrató Nyereg

Equiline Dinamikus díjugrató nyereg

E-shop >>Termékleírás:
Kategóriák: Lovaglás
Gyártó / gyártmány:Equiline
Áfával:1293899 Ft
Equiline Dinamikus díjugrató nyereg 3,5 (70%) 36 vélemények

Equiline Dynamic díjugrató nyereg. A természetes cserzésű, puha borjúbőrrel borítva készült. Az Equiline SJ103 DYNAMIC T nyeregre jellemző a közepesen mély ülés és a puha szintetikus T-Flex anyaggal párnázott különálló panelek. Alkalmas a mély lovaglási stílushoz, hogy biztosítsa a lovas stabilitását az ugrás légi szakaszában. Az SJ103 DYNAMIC T az IGS* és FGT** technológiákat használja (minden negyedén). Mozgatható elülső térdtámasz, amely tépőzárasan rögzíthető. * Integrált gélrendszer: Az Equiline által szabadalmaztatott IGS technológia három különböző anyagra támaszkodik: - Ülőfelület: szintetikus poliészter anyag, amely egy speciális eljárás után exkluzív tulajdonságokat vesz fel: sokoldalúság, memória, megbízhatóság, tartósság. Ez biztosítja az Equiline nyergek ütésekkel és kopással szembeni ellenállását is. - Fa: rendkívül ellenálló és rugalmas kompozit szálakból készült anyag, amely tökéletesen követi a ló testét, maximális kényelmet biztosítva ló és lovas számára. - Intermediate Shock Absorber system: az Equiline nyergekben található gél párnázott bélések csoportja csökkenti a ló ízületeinek biomechanikai feszültségét, kedvezve az optimális testtartásnak. Ez a három anyag együttesen egy rendkívül technológiai magot alkot, amelyet - a fával ellentétben - nem befolyásolnak az időjárás változásai, így biztosítva az ülés stabilitását az idő múlásával, a könnyűséget és a nyereg különböző lóformákhoz való igazításának lehetőségét. ** Flat Grip Tecnology: Az FGT az Equiline saját technológiája. A rendszer egy speciális gumi használatát jelenti az Equiline nyergek negyedrészének hátsó és alsó oldalán. Ez a technológia biztosítja a legjobb tapadást az Equiline nyereghez, valamint a tökéletes tapadást; továbbá lehetővé teszi a negyedrész kopásának jelentős csökkentését a láb támaszpontjai közelében, ezáltal csökkentve a termék normál használatából eredő gyűrődéseket és hajtásokat.


 • Equiline J Challenge díjugrató nyereg
  Equiline J Challenge díjugrató nyereg

  Equiline J Challenge díjugrató nyereg, nagyon puha bőrből, fekete vagy barna színben.Mély ülés, T-Flex bélés. Kivehető első térdtámasz...

  1293899 Ft
 • Equestro Supreme díjugrató nyereg
  Equestro Supreme díjugrató nyereg

  Equestro "Supreme Evolution" díjugró nyereg, kalapált francia bőrből, bőr térdtámasszal. Fa-Polimer, acél megerősítésekkel. A nyereg lelke..

  455675 Ft
 • Equiline Cross díjugrató nyereg
  Equiline Cross díjugrató nyereg

  Equiline Cross díjugrató nyereg. Mély ülés a jobb pozícióért, párnázott támaszok T-Flex anyagból. Rögzített első tértámasz. Bőrrel..

  1190068 Ft
 • Equiline Dinamikus díjugrató nyereg
  Equiline Dinamikus díjugrató nyereg

  Equiline Dynamic díjugrató nyereg. A természetes cserzésű, puha borjúbőrrel borítva készült. Az Equiline SJ103 DYNAMIC T nyeregre jellemző..

  1293899 Ft
 • Equiline Talent díjugrató nyereg
  Equiline Talent díjugrató nyereg

  Equiline Talent díjugrató nyereg.A puha bőrből készült nyereg közepesen mély üléssel és szabadon párnázott, hőérzékeny szálból..

  906528 Ft
 • Equestro Supreme ugró nyereg
  Equestro Supreme ugró nyereg

  Equestro "Supreme Evolution" díjugró nyereg, kalapált francia bőrből, bőr térdtámasszal. Fa-Polimer, acél megerősítésekkel. A nyereg lelke..

  455675 FtNyergek sport szabadidő | lovaglás equiline dinamikus díjugrató nyereg!
© 2023 Szerviz információk