Equiline Marghe Díjugrató Nyereg

Equiline Marghe díjugrató nyereg

E-shop >>Termékleírás:
Kategóriák: Lovaglás
Gyártó / gyártmány:Equiline
Áfával:1114191 Ft
Equiline Marghe díjugrató nyereg 4 (80%) 37 vélemények

Equiline Marghe díjugrató nyereg a T-Flex anyagból készült párnázott támaszokkal. Kivehető első térdblokkok, festett és bélelt bőr nyeregszárny. Coreshield* és IGS** technológiákat ellátott nyereg. *Coreshield technológia: retikuláris-moduláris injekciós rendszer; a makromolekulákat a rácsban körülírja, így nagyobb stabilitást fog létrehozni azokon a pontokon, ahol egy nagyon korlátozott és gyors torziós ráccsal szolgál, nagymértékben csökkentve az anyag feszültségét és a lóra gyakorolt következményeit. Ezzel a fajta konstruktív kapacitással rendelkezünk: - egy stabilabb és reaktívabb fa, következésképpen a tömegek folyamatos és állandó eloszlása még a legkritikusabb helyzetekben is; - az anyagok épségének bizonyossága még a hosszan tartó frekvenciaterhelés után is; - a keret rugalmasságának és rugalmasságának megőrzése; - maximális kényelem a ló számára; - maximális kényelem a lovas számára ** Integrált Gel Sistem: Az Equiline által szabadalmaztatott IGS technológia egy szintetikus gél anyag tulajdonságait használja ki, amely hosszas feldolgozási eljárást követően nyeri el exkluzív tulajdonságait: sokoldalúság, memória és tartósság. Egy ütéscsillapító rendszer: - tompítja a medence és a hát rezgéssokkját - csökkenti a biomechanikai feszültségeket - kedvez az optimális testtartás beállításának - csökkenti az izomfeszültségeket a medence területén - csökkenti a ló háta által érzékelt rezgéssokkot


 • Equiline Dinamikus díjugrató nyereg
  Equiline Dinamikus díjugrató nyereg

  Equiline Dynamic díjugrató nyereg. A természetes cserzésű, puha borjúbőrrel borítva készült. Az Equiline SJ103 DYNAMIC T nyeregre jellemző..

  1293899 Ft
 • Equiline Talent díjugrató nyereg
  Equiline Talent díjugrató nyereg

  Equiline Talent díjugrató nyereg.A puha bőrből készült nyereg közepesen mély üléssel és szabadon párnázott, hőérzékeny szálból..

  906528 Ft
 • Equestro Supreme ugró nyereg
  Equestro Supreme ugró nyereg

  Equestro "Supreme Evolution" díjugró nyereg, kalapált francia bőrből, bőr térdtámasszal. Fa-Polimer, acél megerősítésekkel. A nyereg lelke..

  455675 Ft
 • Equestro Meredith díjugrató nyereg
  Equestro Meredith díjugrató nyereg

  Equestro "Meredith" díjugrató nyereg, amely a Made in Italy stílusra jellemző, a legmagasabb minőségű anyagok gondos keresése után készült...

  606950 Ft
 • Equestro Lusiana díjlovagló nyereg
  Equestro Lusiana díjlovagló nyereg

  Equestro "Lusiana" egyszárnyú díjlovagló nyereg, amely gondos kutatás után készült a legmagasabb minőségű anyagokból, a Made in Italy..

  804846 Ft
 • Equestro Sydney díjugartó nyereg
  Equestro Sydney díjugartó nyereg

  Supreme "Sydney" díjugrató nyereg dupla bőrből. Állítható térdtámasszal, a nyereg váza megerősített polimer, fa. A nyereg a marvas..

  302068 Ft
 • KIM-GRANGENETTE GK díjugrató nyereg
  KIM-GRANGENETTE GK díjugrató nyereg

  Ülőfelület mérete: 17, 5 Marvas mérete: állítható GK márka modellje teljes egészében prémium minőségű borjúbőrből készült, anilin..

  525566 Ft
 • Ritchey Streem nyereg fekete 132 mm
  Ritchey Streem nyereg fekete 132 mm

  132 és 145 mm-es méretben is elérhető, alacsony profilú nyereg. Vector Wing technológiájának köszönhetően egyenletesen osztja el a..

  42291.00 FtNyergek sport szabadidő | lovaglás equiline marghe díjugrató nyereg!
© 2023 Szerviz információk