Equiline Nick Skelton Díjugrató Nyereg

Equiline Nick Skelton díjugrató nyereg

E-shop >>Termékleírás:
Kategóriák: Lovaglás
Gyártó / gyártmány:Equiline
Áfával:1350545 Ft
Equiline Nick Skelton díjugrató nyereg 4,5 (90%) 46 vélemények

Nick Skelton lovassal együttműködésben készült Equiline díjugrató nyereg. A puha borjúbőrrel bélelve készült nyereg közepesen mély üléssel és puha T-Flex szintetikus anyagból készült, szabadon párnázottan.A NICK SKELTON nyereg különösen alkalmas a könnyű lovagláshoz, és IGS* és FGT ** technológiát használ.Eltávolítható első térdblokk, melyek tépőzárral vannak rögzítve.* Az Equiline által szabadalmaztatott IGS (Integrated Gel System) technológia három különböző anyagra támaszkodik:- Ülés: szintetikus poliészter anyag, amely egy speciális eljárás után exkluzív tulajdonságokat vesz fel: sokoldalúság, memória, megbízhatóság, tartósság. Ez biztosítja az Equiline nyergek ütésekkel és kopással szembeni ellenállását is.- Fa: rendkívül ellenálló és rugalmas kompozit szálakból készült anyag, amely tökéletesen követi a ló testét, maximális kényelmet biztosítva ló és lovas számára.- Intermediate Shock Absorber system: az Equiline nyereg gél betétekből álló csoportja csökkenti a ló ízületeinek biomechanikai feszültségét, kedvezve az optimális testtartásnak. Ez a három anyag együttesen egy rendkívül technológiai magot alkot, amelyet - a fával ellentétben - nem befolyásolnak az időjárás változásai, így biztosítva az ülés stabilitását az idő múlásával, a könnyűséget és a nyereg különböző lóformákhoz való igazításának lehetőségét.**Az FGT (Flap Grip Technology) az Equiline saját technológiája. A rendszer egy speciális gumi használatát jelenti az Equiline nyergek negyedrészének hátsó és alsó oldalán. Ez a technológia biztosítja a legjobb tapadást az Equiline nyereghez, valamint a tökéletes tapadást; emellett lehetővé teszi a negyedrész kopásának jelentős csökkentését a láb támaszpontjai közelében, ezáltal csökkentve a termék normál használatából eredő gyűrődéseket és hajtásokat.


 • Equiline J Challenge díjugrató nyereg
  Equiline J Challenge díjugrató nyereg

  Equiline J Challenge díjugrató nyereg, nagyon puha bőrből, fekete vagy barna színben.Mély ülés, T-Flex bélés. Kivehető első térdtámasz...

  1350545 Ft
 • Equiline New Contest díjlovagló nyereg
  Equiline New Contest díjlovagló nyereg

  Az Equiline New Contest díjlovagló nyereg közepesen mély üléssel rendelkezik, szabadon párnázott, hőérzékeny szálból készült,..

  1283851 Ft
 • Equestro Supreme díjugrató nyereg
  Equestro Supreme díjugrató nyereg

  Equestro "Supreme Evolution" díjugró nyereg, kalapált francia bőrből, bőr térdtámasszal. Fa-Polimer, acél megerősítésekkel. A nyereg lelke..

  475624 Ft
 • Equiline Cross díjugrató nyereg
  Equiline Cross díjugrató nyereg

  Equiline Cross díjugrató nyereg. Mély ülés a jobb pozícióért, párnázott támaszok T-Flex anyagból. Rögzített első tértámasz. Bőrrel..

  1242168 Ft
 • Equiline Marghe díjugrató nyereg
  Equiline Marghe díjugrató nyereg

  Equiline Marghe díjugrató nyereg a T-Flex anyagból készült párnázott támaszokkal. Kivehető első térdblokkok, festett és bélelt bőr..

  1162969 Ft
 • Equiline Dinamikus díjugrató nyereg
  Equiline Dinamikus díjugrató nyereg

  Equiline Dynamic díjugrató nyereg. A természetes cserzésű, puha borjúbőrrel borítva készült. Az Equiline SJ103 DYNAMIC T nyeregre jellemző..

  1350545 Ft
 • Equiline Talent díjugrató nyereg
  Equiline Talent díjugrató nyereg

  Equiline Talent díjugrató nyereg.A puha bőrből készült nyereg közepesen mély üléssel és szabadon párnázott, hőérzékeny szálból..

  946215 Ft
 • Equestro Supreme ugró nyereg
  Equestro Supreme ugró nyereg

  Equestro "Supreme Evolution" díjugró nyereg, kalapált francia bőrből, bőr térdtámasszal. Fa-Polimer, acél megerősítésekkel. A nyereg lelke..

  475624 FtNyergek sport szabadidő | lovaglás equiline nick skelton díjugrató nyereg!
© 2024 Szerviz információk