Equiline Talent Díjugrató Nyereg

Equiline Talent díjugrató nyereg

E-shop >>Termékleírás:
Kategóriák: Lovaglás
Gyártó / gyártmány:Equiline
Áfával:968650 Ft
Equiline Talent díjugrató nyereg 3,25 (65%) 44 vélemények

Equiline Talent díjugrató nyereg.A puha bőrből készült nyereg közepesen mély üléssel és szabadon párnázott, hőérzékeny szálból készült. Puha szintetikus T-Flex párnázatal rendelkezik. A TALENT nyeregnek van egy kivehető, tépőzárral rögzített első térdblokkja, és IGS* technológiát használ. * Integrated Gel Sistem: az Equiline által szabadalmaztatott IGS technológia kihasználja egy szintetikus gél anyag tulajdonságait, amely egy hosszú feldolgozási eljárást követően nyeri el exkluzív tulajdonságait: sokoldalúság, memória és tartósság.Egy lengéscsillapító rendszer:- tompítja a medence és a hát rezgéscsillapítását- csökkenti a biomechanikai feszültségeket- kedvez az optimális testtartás beállításának- csökkenti az izomfeszültséget a medence területén


 • Equestro Lusiana díjlovagló nyereg
  Equestro Lusiana díjlovagló nyereg

  Equestro "Lusiana" egyszárnyú díjlovagló nyereg, amely gondos kutatás után készült a legmagasabb minőségű anyagokból, a Made in Italy..

  860000 Ft
 • Kerbl barna bőr nyereg haflingi kislovaknak 32198
  Kerbl barna bőr nyereg haflingi kislovaknak 32198

  Ez a Kerbl haflingi kislóra való nyeregkészlet ideális csomag kezdőknek, fantasztikus áron. A készlet tartalmaz egy nyerget, kengyelt,..

  104050 Ft
 • Kerbl fekete bőr pónilónyereg
  Kerbl fekete bőr pónilónyereg

  Ez a Kerbl póni nyereg készlet egy ideális csomag kezdőknek, fantasztikus áron. A készlet tartalmaz egy nyerget, kengyelt, kengyelszíjakat és..

  104610 FtNyergek sport szabadidő | lovaglás equiline talent díjugrató nyereg!
© 2024 Szerviz információk