Intex Multi-Color LED Szökőkút (28089)

Intex Multi-Color LED Szökőkút (28089)

E-shop >>Termékleírás:
Kategóriák: Kert
Gyártó / gyártmány:Intex
Áfával:13490 Ft
Intex Multi-Color LED Szökőkút (28089) 5 (100%) 51 vélemények

Egy lenyűgöző fényeffektusokkal rendelkező látványos vízi elem hozzáadása a talajszint feletti medencéhez sokkal egyszerűbb, mint gondolná, egyszerűen csatlakoztassa a LED-es medence permetezőt Intex szűrőszivattyújához, és készen is van! A beépített hidroelektromos generátor táplálja a LED-es világítást, így nem lesz gond a vezetékekkel és kábelekkel. Minden kerek és téglalap alakú Metal Frame és Ultra Frame medencéhez illeszkedik, és tartalmaz egy A adaptert, hogy minden illeszkedjen (32 vagy 38 mm-es tömlők). A LED fehér, piros, kék és zöld színben világít a színes fényhatás érdekében, nappal vagy este! Élvezze a fényshow-t, miközben családjával a sokszínű sugárral átvilágított vízesésben úszik a sötétben! A szállítmány egy LED-es permetezőt és egy A adaptert tartalmaz. Megjegyzés: A termék csak talajszint feletti medencékkel használható.LED lámpák 4 élénk színben: fehér, piros, kék és zöldAnyaga: polipropilénSzivattyú szükséges áramlási sebessége: 3785-11355 L/óraBeépített hidroelektromos generátorMinden kerek és téglalap alakú Prism Frame és Ultra Frame medencéhez illeszkedikNincs szükség akkumulátorra vagy elektromos csatlakozásraA szállítmány egy LED-es permetezőt és egy A adaptert tartalmazIntex cikkszám: 28089


 • INTEX 28698 mágneses LED medence falilámpa
  INTEX 28698 mágneses LED medence falilámpa

  Az Intex 28698 mágneses LED medencelámpa kiváló fényt biztosít talajszint feletti medencéje számára. A lámpa mágneses technológiát..

  33970 Ft
 • Reflektor fóliás 300 W
  Reflektor fóliás 300 W

  Hagyományos 300 W-os reflektor. A legelterjedtebb, klasszikus medencevilágítás. A beépítőtest a medence oldalfalába van bebetonozva és ebbe..

  42499 Ft
 • INTEX mágneses LED medence világítás
  INTEX mágneses LED medence világítás

  ''Megbízhatóak, és pontosan azt kapod, amit rendeltél.'' Medencékhez Biztonságos Kiváló minőség Szeretnél éjszakai medencézéshez..

  51999 FtMedence világítások otthon kert | kert | medencék és strandjátékok | medence kiegészítők | Élményelemek intex!
© 2024 Szerviz információk