ISS Fegyverszekrény XL

ISS Fegyverszekrény XL

E-shop >>Termékleírás:
Kategóriák: Vadászat
Áfával:966016 Ft
ISS Fegyverszekrény XL 5 (100%) 47 vélemények

Biztonságos tárolás: az új európai biztonsági szinteknek megfelelő fegyverszekrények.Betörésvédelem: 0. fokozat az EN 1143-1 európai szabvány szerint, ECB-S tanúsítvánnyal.A Luzern WF MAX modell két sor fegyvertartóval van felszerelve. Az állítható sínekre szerelt habszivacs pisztolytartók (két méretben - 55 és 65 mm) a széf magassága és mélysége állítható. Ezenkívül a két állítható polc lehetővé teszi, hogy a belső teret az egyéni igényeknek megfelelően rendezzük be. Az ajtó belső oldalán található tárolórekeszek sok helyet kínálnak, és az ajtópanel új kialakításának köszönhetően nem zavarják a belső teret.Műszaki adatokKülső méretek (HxBxT): 160x55x50 cmBelső méretek (HxBxT): 155x50x39 cmAjtó átjáró méretei (HxB): 148,8x45,4 cmKorpusz: többfalú 25 mm vastagAjtó: többfalú 84 mm vastagZár: 4 oldalú zár, 3 oldalú reteszelés reteszmechanizmuson keresztül. A csuklópánt oldalát egy hátsó fogantyúprofil rögzíti.Zár: VdS I. osztályú, kétbites, nagy biztonságú zár 2 kulccsal (95 mm hosszú) vagy STELLAR elektronikus zárFitting/fogantyú: 60 mm-re kiálló, felfüggesztett fogantyú (a külső mélységhez hozzáadva)Csuklópántok: VdS I. osztályú, kétbites, nagy biztonságú zár 2 kulccsal (95 mm hosszú) vagy STELLAR elektronikus zár. külső mélységig)Csuklópántok: Külső csuklópántokAjtónyílás szöge: 180°Ajtócsukló: JobbraTulajdonságok: 16x fegyvertartó (9 hátsó - 55 mm / 7 első - 65 mm), 2 állítható polc, 4 polc az ajtón, tisztítórúdtartó, kampósáv 7 kampóvalAjtónyílások: 1x a padlóba, 1x a hátsó falba, nem átfúrva (egy lyukhoz szükséges rögzítőanyagot tartalmaz)Festék: RAL 7035 világosszürkeSúly: 207 kg Ajánlott hosszú pisztolyokRövid pisztolyokLőszerekDokumentumokÉrtékekInformációkSTELLAR ML 18-1 Elektronikus zárElktronikus zárTeljesítményes motoros zár blokkzárral és szabványos billentyűzettel (lapos 12 mm). A nyitás és a zárás motorvezérlésű. A hangjelzéssel ellátott túlterhelésvédelem megakadályozza a zár károsodását, ha a retesz útja nem szabad. A széfbe külön elemtartály van beépítve - a billentyűzet hátulján lévő vészhelyzeti áramellátó érintkezők lehetővé teszik, hogy a zárat akkor is ellássák energiával, ha az elem lemerült, így az kinyitható.Egyedi nyitókód 6 számjegyűegyedi szuperkódA legutóbbi 32 bejegyzést tartalmazó nyitási naplóA nyitási késleltetés és a szabotázszár szuperkóddal történő áthidalásaAjtófelügyeletFigyelmeztetés kritikus elemállapot esetén. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a sérülés elkerülése végett egyedi szállítási díj kerül felszámításra ezen termék esetében. Kérjük, hogy azok pontosítása érdekében hívja ügyfélszolgálatunkat. Szállítás:átlagosan a megrendeléstől számított 2 hét.


 • ISS Kombinált fegyverszekrény kódzárral
  ISS Kombinált fegyverszekrény kódzárral

  Biztonságos tárolás: az új európai biztonsági szinteknek megfelelő fegyverszekrények.Betörésvédelem: 1. fokozat az EN 1143-1 európai..

  1115303 Ft
 • ISS Kombinált fegyverszéf
  ISS Kombinált fegyverszéf

  0 biztonsági fokozatú fegyverszekrény PN-EN 1143-1. 3 hosszú pisztoly számára.A Luzern WF Kombi acélszekrény válaszfallal három állítható..

  780395 Ft
 • ISS Fegyverszéf 50x50cm
  ISS Fegyverszéf 50x50cm

  Ellenállósági osztály 1/I osztályú az EN 1143-1 szerint, ECB-S tesztelt és tanúsított.A safe4gun kézifegyveres szekrénysorozat..

  496828 Ft
 • ISS Fegyverszéf St. Gallen S
  ISS Fegyverszéf St. Gallen S

  Robusztus, kompakt és mindenekelőtt biztonságos: így mutatkozik be a St. Gallen S kézifegyverszekrény. A világosszürke szekrény 1. osztályú..

  349121 FtFegyverszekrények sport szabadidő | vadászat iss fegyverszekrény xl!
© 2024 Szerviz információk