KIM-GRANGENETTE GK Díjugrató Nyereg

KIM-GRANGENETTE GK díjugrató nyereg

E-shop >>Termékleírás:
Kategóriák: Lovaglás
Gyártó / gyártmány:KIM-GRANGENETTE
Áfával:522304 Ft
KIM-GRANGENETTE GK díjugrató nyereg 4,5 (90%) 42 vélemények

Ülőfelület mérete: 17, 5 Marvas mérete: állítható GK márka modellje teljes egészében prémium minőségű borjúbőrből készült, anilin kezeléssel (természetes, bársonyos és puha megjelenésű), latex panelekkel. A díjugrató nyerget teljes egészében egy olasz manufaktúra készíti. A nyereg váza magas minőségű kompozit. A nyereg gerinccsatornája 4 ujjnyi széles, körülbelül 9-12 cm. Állíthatók a térd-, és combtámaszok, melyek a stabil ülést segítik elő, alkalmazkodnak a lovas testfelépítéséhez. Ergonomikus a kengyelszíj rendszer, melynek köszönhetően a kengyelszíj nem zavarja a lovas lábát, és esztétikus módon elbújtatható. A felrántó szíjak hossza: 35 cm. A nyereg ülés távolsága az első és hátsó kápa közt mérve: 41 cm. A nagy nyeregszárny hossza 36 cm. A nyeregpárna tömése mikroszál, mely extra kényelmet biztosít a ló és lovasa számára. A termékre egyedi szállítási díj vonatkozik, annak pontosítása érdekében keresse fel ügyfélszolgálatunkat.


 • Ritchey Streem nyereg fekete 132 mm
  Ritchey Streem nyereg fekete 132 mm

  132 és 145 mm-es méretben is elérhető, alacsony profilú nyereg. Vector Wing technológiájának köszönhetően egyenletesen osztja el a..

  42291.00 Ft
 • Ritchey Streem nyereg fekete 145 mm
  Ritchey Streem nyereg fekete 145 mm

  132 és 145 mm-es méretben is elérhető, alacsony profilú nyereg. Vector Wing technológiájának köszönhetően egyenletesen osztja el a..

  42291.00 Ft
 • WTB Volt Cromoly Wide nyereg [fekete]
  WTB Volt Cromoly Wide nyereg [fekete]

  A Volt a legnépszerűbb MTB nyergünk. Gyorsaságra és kényelemre, hosszú ideje tesztelve, így bizonyítottan sokoldalú nyereg, amely végtelen..

  36990 FtNyergek sport szabadidő | lovaglás kim-grangenette gk díjugrató nyereg!
© 2023 Szerviz információk