Llorens Valeria 28cm-es Baba

Llorens Valeria 28cm-es baba

E-shop >>Termékleírás:
Kategóriák: Babák
Gyártó / gyártmány:LLorens
Áfával:12990 Ft
Llorens Valeria 28cm-es baba 5 (100%) 25 vélemények

Llorens Valeria 28cm-es baba A kisgyermekek életében fontos a szerepjáték, mely egyaránt fejleszti a kreativitását, ízlését, esztétikai érzékét, és fantáziáját. Kiknek ajánljuk? Olyan gyermeknek, aki már ismerkedik a szerepjátékkal, és egy kedves, igényesen kidolgozott, kiváló minőségű, öltöztethető babára vágyik, aki akár évekig hű barátjává válhat. A Llorens játékbabák részletgazdag és élethű kidolgozásával a gyermek könnyedén megtanulja a testrészeket. Fésülhető, puha hajából számos frizura formálható és többrészes ruhájával gyermeked gyakorolhatja az öltöztetést. A Llorens Valeria baba mérete 28 cm, melyhez tartozik több trendi ruhadarab: ruha, kabát ,sál, zokni.


 • Catherine Baba 41cm - fehér-rózsaszín
  Catherine Baba 41cm - fehér-rózsaszín

  A babázás sosem megy ki a divatból. Tudtad, hogy csemetéd már azzal, hogy felöltözteti és levetkőzteti a babáját, fejleszti a kognitív és..

  11995 Ft
 • Könnyező Baba 46cm - rózsaszín
  Könnyező Baba 46cm - rózsaszín

  Ez a baba lesz gyermeked új barátja! Gyerkőcöd tetszését biztosan elnyeri ez a szép, részletes kidolgozású baba , amely sok kellemes..

  12995 Ft
 • Baby Born sminkelhető Babafej
  Baby Born sminkelhető Babafej

  Mi okozhatná kislányodnak a legnagyobb örömöt, ha nem egy baba? Lepd meg ezzel a gyönyörű kivitelezésű játék babával, amely biztos hogy..

  12796.00 FtBabák játékok llorens:!
© 2021 Szerviz információk