Mancs őrjárat - Mighty Pups Kilátótorony

Mancs őrjárat - Mighty Pups kilátótorony

E-shop >>Termékleírás:
Kategóriák: Autós játékok, járművek
Gyártó / gyártmány:Dodo
Áfával:54995 Ft
Mancs őrjárat - Mighty Pups kilátótorony 5 (100%) 25 vélemények

Szerezd be az életnagyságú tornyot kedvenc hőseid számára! A Mancs őrjárat - Mighty Pups kilátótorony tökéletes főhadiszállásává válhat a Paws Patrol mesefilm főszereplőinek. Használd hát az építmény lift platformját a jószágok felszállításához, indítsd be a hangosbeszélőt, és figyeltesd meg a városod területét a torony tetejéről! Az őrzővédő munkádat egy speciális távcső is segíti majd. Amint beérkezik egy vészhívás, juttasd le a feladathoz legalkalmasabb hősöd a kilátó spirál csúszdáján, egyenest a kocsijába, és a kilövő segítségével indítsd útjára! A kilátó tetején 6 hősnek van helye, ezért ügyelj, hogy a forgó garázsban álló 6 jármű közül a megfelelő autóba ültesd figurádat. A szett Chase karakterét és autóját is tartalmazza, de a többi szereplőt külön kell beszerezned majd. A Mancs őrjárat - Mighty Pups kilátótorony 3 darab AAA típusú ceruzaelemmel működik (nem tartozék). A termék méretei: 23 x 38 x 69 cm. A játékot 3 éves kortól ajánljuk.


 • Knight Rider 1982 Pontiac modell autó
  Knight Rider 1982 Pontiac modell autó

  A híres amerikai tv sorozat, a Knight Rider beszélő fekete autója tökéletes más a filmben látott járgánynak. 1:24 méretarányú fém autó..

  11290 Ft
 • Konténeres teherautó játék
  Konténeres teherautó játék

  Mozgatható daruval, dönthető platóval felszerelt konténeres teherautó játék. A jármű gombnyomásra hangot ad és világít, mérete 25 cm...

  12490 Ft
 • Barbie luxus Lakóautó - rózsaszín
  Barbie luxus Lakóautó - rózsaszín

  A kislányok egy csodás kalandra indulhatnak Barbie-val! A gyönyörű lakóautó kiváló felszereltségének köszönhetően rengeteg szórakozási..

  47990 FtAutós játékok, járművek játékok mancs őrjárat - mighty pups kilátótorony!
© 2021 Szerviz információk