Parklon Standard Játszószőnyeg - Dzsungel, Bagoly

Parklon standard Játszószőnyeg - Dzsungel, Bagoly

E-shop >>Termékleírás:
Kategóriák: Dekorációk
Gyártó / gyártmány:Lalalu
Áfával:28490 Ft
Parklon standard Játszószőnyeg - Dzsungel, Bagoly 4,75 (95%) 38 vélemények

Ha szeretne otthon kialakítani apróságainak egy helyet, ahol biztonságban játszhatnak, hempereghetnek és mászhatnak, a Lalalu standard szőnyeg minden elvárásnak megfelel. Ez a kétoldalas szőnyeg terepet biztosít gyermekeknek első felfedezéseikhez. Semmi kétség, hogy szeretni fogják. Jellemzői: - Kiváló minőségű és egészségre ártalmatlan PE habból készül - Puha szegélyű, biztonságos szőnyeg már születésüktől kezdve alkalmas a gyermekek számára - Mindkét oldalára játékos rajzok vannak nyomtatva, amelyek magukra vonják a gyermek figyelmét és egyúttal a fejlődését is segítik - A szőnyeg 100 % vízálló, emiatt könnyen karbantartható - A termék megbízhatóságát garantálja a csúszásgátló kialakítás, ahogy a felületén lévő lekerekített gyémánt formájú bevonat is, amely tompítja az ütközést - Az ellenálló memóriahabnak köszönhetően a Lalalu szőnyeg a gyermeknek biztonságot és kényelmet nyújt a játék során - A szőnyeg anyaga játszva ellenáll a folyadékoknak és sérüléseknek, így hosszú évekig jó szolgálatot tesz Mérete: 1500 x 2000 x 15mm


 • Szőnyeg - Teknősbéka, Csiga
  Szőnyeg - Teknősbéka, Csiga

  A szőnyeg ideális arra, hogy gyermeke másszon rajta vagy megtegye első lépéseit, de játékra vagy szórakozásra még évek után is..

  18990 Ft
 • Állatos baba szivacs játszószőnyeg
  Állatos baba szivacs játszószőnyeg

  Játssz a puha, állatmintás szőnyegen fekve! Az Állatos baba szivacs játszószőnyeg egy felcsavarható, mosolygó vadállatokkal díszített..

  12995 FtSzőnyegek gyerekszobába otthon kert | dekorációk | lakberendezés | lakástextil parklon standard játszószőnyeg - dzsungel, bagoly!
© 2022 Szerviz információk