SunCube Szauna Kabin - SUNNY COAST

SunCube Szauna Kabin - SUNNY COAST

E-shop >>Termékleírás:
Kategóriák: Kert
Gyártó / gyártmány:Dodo
Áfával:5990000 Ft
SunCube Szauna Kabin - SUNNY COAST 2,5 (50%) 44 vélemények

A SUNCUBE SZAUNA EGY STÍLUSOSAN KIALAKÍTOTT, HAT SZEMÉLYES FINN SZAUNA, AMELY TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK A KLASSZIKUS ÉS A MODERN KÖRNYEZETHEZ. A SUNCUBE SZAUNA POZITÍV HATÁSSAL VAN A SZERVEZETEDRE, SEGÍT A MÉREGTELENÍTÉSBEN, VALAMINT ELLAZÍTJA TESTEDET ÉS AZ ELMÉDET. A SUNCUBE SZAUNA TÖKÉLETES MÓDJA ANNAK, HOGY KIÜRÍTSD A SZERVEZETEDBEN ÖSSZEGYŰLT KÜLÖNFÉLE MÉREGANYAGOKAT. A SUNCUBE SZAUNÁT A CARLEX DESIGN STÚDIÓ TERVEZTE. A TEHETSÉGES TERVEZŐKBŐL ÁLLÓ CSAPAT CÉLJA EGY HANGULATOS ÉS PRÉMIUM SZAUNA MEGALKOTÁSA VOLT, AMELY MODERN KÜLSŐVEL ÉS HANGULATOS BELSŐVEL RENDELKEZIK, ÉS NEM UTOLSÓ SORBAN TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK A TERMÉSZETES KÖRNYEZETHEZ. A SUNCUBE SZAUNÁK KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ÉS MINDEN VISZONTAGSÁGNAK ELLENÁLLÓ ANYAGOKBÓL KÉSZÜLNEK, MELYNEK KÖSZÖNHETŐEN KÜLTÉREN IS HASZNÁLHATÓAK. A SUNCUBE SZAUNA EGY SOR MODULÁRIS ELEMBŐL ÁLL ÖSSZE, ÍGY AZ ÖSSZESZERELÉSE EGYSZERŰ ÉS GYORS. A VÁZAT SZÁRÍTOTT LUCFENYŐ SZERKEZETI GERENDÁK ADJÁK. MINDEN SZERKEZETI ÉS DEKOR ELEMET DIGITÁLIS CNC GÉPEKKEL GYÁRTJUK, AMI GARANTÁLJA A PONTOSSÁGOT, A TARTÓSSÁGOT ÉS A MEGFELELŐ STABILITÁST MIND A SZÁLLÍTÁS, MIND A SZAUNAHASZNÁLAT SORÁN. A TETŐ LINE-X® BEVONATTAL VAN ELLÁTVA, AMELY MEGVÉDI A FABURKOLATOT AZ IDŐJÁRÁSI HATÁSOKTÓL. A SUNCUBE SZAUNA BELSEJE NORVÉG LUCFENYŐBŐL KÉSZÜLT. A KÉT KÉNYELMES PAD ABACHI FÁBÓL KÉSZÜLT, AMELYEK NAGYON ALACSONY HŐVEZETŐ KÉPESSÉGGEL RENDELKEZNEK. AZ ELEKTROMOS FŰTÉS TÖKÉLETES KÉNYELMET ÉS TÖKÉLETES HŐMÉRSÉKLETET BIZTOSÍT. A SUNCUBE SZAUNA EDZETT ÜVEGEZÉSSEL, ÁSVÁNYGYAPOT FALSZIGETELÉSSEL, PADLÓSZIGETELÉSSEL ÉS SZELLŐZŐRENDSZERREL IS RENDELKEZIK. A HÁTTÁMLA MÖGÖTT ELHELYEZETT HANGULATFÉNY LED-LÁMPÁK AZONNAL NYUGODT HANGULATOT NYÚJTANAK. MÉRETEK - Szélesség: 225 cm - Magasság: 237 cm - Mélység: 227 cm - Súly: 846-916 kg - Szükséges feszültség: 400 V - Suncube űrtartalma: 8 m 3 TULAJDONSÁGOK - Lucfenyőből készült prémium burkolat - Biztonsági üveg ajtó - Ásványgyapot szigetelés - Speciális Line-X tetőbevonattal - Zárható ajtó Beépített Huum Hive Mini 9 kW kályha Ár: 5.990.000 Ft Az ár a komplett szaunát és minden szükséges kiegészítőt tartalmaz. Pest és Fejér megyei díjmentes házhozszállítással, további régiók egyedi ár alapján. Raktáron lévő termék, azonnal szállítható és beüzemelhető! A szállítás és beüzemelés árairól megrendelés előtt kérjük érdeklődjön, mivel távolságfüggő!


 • SunCube Szauna Kabin - STONE GREY
  SunCube Szauna Kabin - STONE GREY

  A SUNCUBE SZAUNA EGY STÍLUSOSAN KIALAKÍTOTT, HAT SZEMÉLYES FINN SZAUNA, AMELY TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK A KLASSZIKUS ÉS A MODERN KÖRNYEZETHEZ. A..

  5990000 Ft
 • LSH Szaunaház 003
  LSH Szaunaház 003

  Ajánlott méret: 2m x 2.4m Ideális 1 szauna számára Ár: 2.990.000 Ft-tól Az ár a következő tételeket tartalmazza: Szauna lambéria: “A”..

  2990000 Ft
 • Hordozható infraszauna - 680W
  Hordozható infraszauna - 680W

  Hordozható infraszauna - 680W A hordozható infraszauna lehetővé teszi a méregtelenítés, szaunázás élményét szinte bárhol. Ezzel az a..

  104775 FtSzaunák otthon kert | kert | medencék és strandjátékok suncube szauna kabin - sunny coast!
© 2023 Szerviz információk