Wellis Eclipse Hemlock 6 Személyes Kombinált Szauna

Wellis Eclipse Hemlock 6 személyes kombinált Szauna

E-shop >>Termékleírás:
Kategóriák: Kert
Gyártó / gyártmány:Wellis
Áfával:2184900.00 Ft
Wellis Eclipse Hemlock 6 személyes kombinált Szauna 3,75 (75%) 40 vélemények

A Wellis szaunái olyan egyedi megjelenést biztosítanak, amelyek megállják a helyüket szinte minden környezetben, legyen az egy modern wellnes helység, vagy egy nyugodt hálószoba. Az energiatakarékos Redlight carbon fűtőszállal rendelkezdő infraszaunát hosszú élettartam jellemzi és rövid felfűtési idejének köszönhetően szinte azonnal meleget ad. Nem bocsát ki káros, magas frekvenciájú elektromágneses és ultra ibolya sugarakat. A távoli infravörös sugarak közvetlen a szaunázó testén hatnak, a körülötte levő levegő felmelegítése nélkül. A szauna alapanyagaként használt vörös cédrus különleges megjelenésű és illatú luxus faanyag, amely ráadásul az egyik legtartósabb fafajta. Az infraszauna színterápiás LED világítással van felszerelve. Telefon vagy tablet és bluetooth kapcsolat segítségével csatlakozhatunk a szauna beépített hangszóróihoz, és pihenés közben a kedvenc zenéinket is hallgathatjuk. Jellemzői: - Anyaga: hemlokfenyő és vörös védrus - 6 mm vastag, füstszínű, biztonsági üvegajtó és oldalüvegek - Computer vezérlés - "FIR" sugárzási tartomány: 1.5 µ m és 15 µ m között. - Szabályozható fűtőtest teljesítmény - Színterápiás LED világítás - 2 db beépített hangszóró - Bluetooth vevőegység USB és SD kártya bemenettel - Ventilátor - Szellőztető nyílás - Mérete: 204,3 x 200,8 x 205,5 cm - 1 db finn szauna kályha: 8 kW/380 V - 8 db Redlight™ infraszauna fűtőtest: 2,8 kW/230 V - 3 db oldalsó infraszauna fűtőtest (3x350W) - 3 db hátsó infraszauna fűtőtest (3x350W) - 2 db vádli infraszauna fűtőtest (2x350W) Fontos: - A megrendelést az előreutalást, vagy bankkártyás fizetést követően tudjuk teljesíteni!


 • Wellis Calidus Hemloc 6 személyes finn Szauna
  Wellis Calidus Hemloc 6 személyes finn Szauna

  A Wellis szaunái olyan egyedi megjelenést biztosítanak, amelyek megállják a helyüket szinte minden környezetben, legyen az egy modern wellnes..

  1852400.00 Ft
 • SunCube Szauna Kabin - SUNNY COAST
  SunCube Szauna Kabin - SUNNY COAST

  A SUNCUBE SZAUNA EGY STÍLUSOSAN KIALAKÍTOTT, HAT SZEMÉLYES FINN SZAUNA, AMELY TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK A KLASSZIKUS ÉS A MODERN KÖRNYEZETHEZ. A..

  5990000 Ft
 • SunCube - FROZEN WHITE
  SunCube - FROZEN WHITE

  A SUNCUBE SZAUNA EGY STÍLUSOSAN KIALAKÍTOTT, HAT SZEMÉLYES FINN SZAUNA, AMELY TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK A KLASSZIKUS ÉS A MODERN KÖRNYEZETHEZ. A..

  5990000 FtSzaunák otthon kert | kert | medencék és strandjátékok wellis eclipse hemlock 6 személyes kombinált szauna!
© 2023 Szerviz információk