Brillant Pool Klór Granulátum 5kg

Brillant Pool Klór granulátum 5kg

E-shop >>Termékleírás:
Kategóriák: Kert
Gyártó / gyártmány:Brillant
Áfával:11190 Ft
Brillant Pool Klór granulátum 5kg 3 (60%) 34 vélemények

Az úszómedencék vizének helyes vegyszeres kezelése biztosítja az egészséges, biztonságos használatot valamit az esztétikus megjelenést és a berendezések megfelelő működését. A rendszeres karbantartás biztosítja a medence hosszú élettartamát. Klór granulátum, 56% klórtartalommal diklórizocianurát hatóanyaggal, gyorsan oldódik, pH értéket nem emeli. A termék alkalmazása: A medence feltöltésekor 30g/10 m³ mennyiséget kell beadagolni. Ha üzem közben a klórszint lecsökken 0,3mg/l érték alá 15-20g/10 m³ beadagolása szükséges. A beadagolás után 30 perccel ellenőrizni kell a klórszintet a medencében. A klórszintnek 0,5-1,0mg/l értékűnek kell lennie. Az így beállított klórszint akár 1 nap alatt nullára csökkenhet, ezért javasolt a klórszint beállítása után lassan oldódó klórtablettát helyezni a medencébe, amely folyamatosan pótolja az elhasználódó klórt a vízben, biztosítva ezzel a klórszint megfelelő értéken tartását. Jellemzői: - A medencevíz klórszintjének gyors beállítására szolgál - Gyorsan oldódó - Vízminőség javító - Szilárd granulátum A vegyszer gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt mindig olvasd el a csomagoláson található információkat és a kísérő termékinformációkat!


 • Brillant Pool Maxi 200g-os Klórtabletta 5kg
  Brillant Pool Maxi 200g-os Klórtabletta 5kg

  Az úszómedencék vizének helyes vegyszeres kezelése biztosítja az egészséges, biztonságos használatot valamit az esztétikus megjelenést és..

  14229 Ft
 • Brillant Pool Mini-kombi Klórtabletta 5kg
  Brillant Pool Mini-kombi Klórtabletta 5kg

  Az úszómedencék vizének helyes vegyszeres kezelése biztosítja az egészséges, biztonságos használatot valamit az esztétikus megjelenést és..

  16629 Ft
 • Gyorsaklór 10 kg
  Gyorsaklór 10 kg

  – stabilizált szilárd klórgranulátum 56 % aktív klórtartalommal – gyorsan és melléktermék nélkül oldódik – ellenáll a napfény és..

  37200 Ft
 • Tisztató 5 kg természetes víz tisztító
  Tisztató 5 kg természetes víz tisztító

  Élő vizek gondozására Kerti mesterséges és természetes tavak tisztítószere. Mesterséges és természetes tavak tisztaságának,..

  95624 Ft
 • Tartaklór 10 kg (200 gr-os tabletta)
  Tartaklór 10 kg (200 gr-os tabletta)

  - 200 g-os lassan oldódó tabletták 90 % aktív klórtartalommal - semleges kémhatású - minden vízkeménységhez alkalmas - stabilizált,..

  44700 Ft
 • Aquamulti 10 kg klóros fertőtlenítő
  Aquamulti 10 kg klóros fertőtlenítő

  - hármas hatású lassan oldódó 200 g-os klórtabletta - 90%-os aktív klórtartalommal fertőtlenít - algák megtelepedésének megelőzésére -..

  42500 Ft
 • Vegyszeradagoló ByPass 2,5 kg
  Vegyszeradagoló ByPass 2,5 kg

  Nyomó ágba építhető automata vegyszeradagoló, klór tabletták hosszútávú adagolására. Kül- és beltéri medencékhez egyaránt..

  96700 Ft
 • 5kg20 gr-os bróm tabletta
  5kg20 gr-os bróm tabletta

  Szilárd 20 g-os tabletta, az uszodavíz tisztaságát védi a terjedő baktériumok, algák és gombák ellen. Melegvizű beltéri medencékhez vagy..

  50000 Ft
 • RANDPERFECT 10 kg nagy aktivitású tisztítószer
  RANDPERFECT 10 kg nagy aktivitású tisztítószer

  Nagy aktivitású tisztítószer zsíros, olajos szennyeződések, kozmetikumok maradványainak eltávolítására a medence vízvonala mentén...

  57400 Ft
 • Saunatop 10 liter hatékony fertőtlenítőszer
  Saunatop 10 liter hatékony fertőtlenítőszer

  Igen hatékony fertőtlenítőszer szolárium padok, szauna padok és műanyag felületek számára. Aldehid- és fenol mentes, biológiailag..

  46800 FtKlór tabletták otthon kert | kert | medencék és strandjátékok | medence karbantartás | medence vegyszerek pool!
© 2023 Szerviz információk