Hátsó


Kurgo Védőhuzat hátsó ülésekhez, fekete

Kurgo Védőhuzat hátsó ülésekhez, fekete

👌  Kutyaszőr, sár és karomkarcolások? Sajnos a kutyája tudja, hogyan tegye tönkre a tökéletesen szép üléskárpitot... És mit tehet egy kalandvágyó gazdi, aki az autóját is szereti? Van egy egyszerű megoldásunk: A Kurgo Wander Bench üléshuzat. Vízálló, foltálló és mosógépben mosható. Az első és hátsó fogantyúknak köszönhetően a huzat nem csúszik az ülésen. Könnyen felszerelhető és eltávolítható. Emellett további tárolóhelyet kínál a..



Compass Kerékpár táska csomagtartóra  LED hátsó lámpával

Compass Kerékpár táska csomagtartóra LED hátsó lámpával

👌   Praktikus kerékpár táska több zsebbel csomagtartóra. Táska egy 11 l-es fő zsebbel és egy oldalsó cipzáras zsebbel, valamint a táska hátulján található egy kisebb tárgyak tárolására alkalmas zsebbel, tépőzáras rögzítéssel. Az alsó és az elülső részben állítható csatok találhatók a könnyű ..



Compass nyeregtáska LED-es hátsó lámpával

Compass nyeregtáska LED-es hátsó lámpával

👌  Praktikus kerékpártáska nyereg alatti rögzítéssel. A táska egy 0,5 literes cipzáras zsebbel van ellátva. Táska hátsó része fényvisszaverő anyaggal és LED világítással. A felső részen állítható csatok találhatók a különböző nyeregkialakításokhoz való egyszerű rögzítéshez, az elülső rész pedig a nyeregrúdra rögzíthető. Az anyagot fényvisszaverő terület egészíti ki a hátoldalon található LED-lámpával együtt, ezek gondoskodnak a biztonságodról..


Hátsó 5 (100%) 45 x Értékelések

Termékkategóriák hatso : 3 termék.


facebook youtube

© 2024  Hátsó Szerviz információk