Kemping matracok


Intex Queen Thermalux felfújható Ágy 152x203cm (64478NP)

Intex Queen Thermalux felfújható Ágy 152x203cm (64478NP)

👌 Az új generációs Intex Thermalux felfújható ággyal többé nem kell kényelmetlenül aludnod, ugyanis Fiber Tech technológiájának köszönhetően extra puhaságot és hosszú élettartamot biztosít. Kompakt méretéből adódóan ideális bármilyen utazáshoz, vagy akár rokonok, barátok elszállásolásához is. Három rétegű mikrocellával rendelkezik, mely szigetel a hidegtől és a nedvességtől, emellett extra puha textúrával bír. Jellemzői: - Anyaga: PVC - Kétszemélyes..Intex Queen PremAir II felfújható Ágy 152x203cm (64926)

Intex Queen PremAir II felfújható Ágy 152x203cm (64926)

👌 Az Intex Queen Prem'Air II felfújható ágy neve igen találó, ugyanis valóban fenséges fekhelyet biztosít szinte bárhol. Az ágy hatalmas, 152 x 203 cm-es fekhelyével két ember számára is rendkívül kényelmes. Függőlegesen elhelyezett légbordái nem engedik a matracot középen összeesni és tökéletes tartást biztosítanak a pihenni vágyóknak. Az ágy anyaga a legújabb Fiber-Tech eljárással készül, melynek lényege, hogy számtalan apró poliészterszál..Intex Twin Supreme felfújható Ágy 99x191cm (64488NP)

Intex Twin Supreme felfújható Ágy 99x191cm (64488NP)

👌 Párnázott külsejével és a hagyományos ágyhoz méltó magasságával az Intex Supreme felfújható ágy az egyik legkényelmesebb termék. Fiber Tech technológiájának köszönhetően extra puhaságot és hosszú élettartamot biztosít. Kompakt méretéből adódóan ideális bármilyen utazáshoz, vagy akár rokon, barát elszállásolásához is. Válaszd ezt a megbízható darabot, melyet a beépített elektromos pumpájával már kevesebb, mint 3 perc alatt fel tudsz fújni! ..Intex Queen PremAir I felfújható Ágy 152x203cm (64906NP)

Intex Queen PremAir I felfújható Ágy 152x203cm (64906NP)

👌 Az Intex Queen Prem'Air I felfújható ágy neve igen találó, ugyanis valóban fenséges fekhelyet biztosít szinte bárhol. Az ágy hatalmas, 152 x 203 cm-es fekhelyével két ember számára is rendkívül kényelmes. Függőlegesen elhelyezett légbordái nem engedik a matracot középen összeesni és tökéletes tartást biztosítanak a pihenni vágyóknak. Az ágy anyaga a legújabb Fiber-Tech eljárással készül, melynek lényege, hogy számtalan apró poliészterszál felhasználásával..Intex Queen Dura-Beam Comfort Plush felfújható Ágy 152x203cm (64418NP)

Intex Queen Dura-Beam Comfort Plush felfújható Ágy 152x203cm (64418NP)

👌 Szeretnél meghívni egy barátot vagy családtagot a hétvégére? Válaszd ezt az Intex Comfort Plush kétszemélyes felfújható ágyat, mely rendkívül kényelmes és praktikus! A matrac több ezer poliészter szálból álló Fiber Tech technológiával van felszerelve, amely a puhaságot és a hosszú élettartamot biztosítja. Felülete csúszásmentesen kialakított, illetve 46 cm-es magassággal rendelkezik. Bátran magunkkal vihetjük akár egy kempingezés alkalmával is, ugyanis széles..Intex Queen Comfort Plush felfújható Ágy 152x203cm (64414NP)

Intex Queen Comfort Plush felfújható Ágy 152x203cm (64414NP)

👌 Szeretnél meghívni egy barátot vagy családtagot a hétvégére? Válaszd ezt az Intex Comfort Plush kétszemélyes felfújható ágyat, mely rendkívül kényelmes és praktikus! A matrac több ezer poliészter szálból álló Fiber Tech technológiával van felszerelve, amely a puhaságot és a hosszú élettartamot biztosítja. Felülete csúszásmentesen kialakított, illetve 46 cm-es magassággal rendelkezik. Bátran magunkkal vihetjük akár egy kempingezés alkalmával is, ugyanis széles..Intex Twin Ultra Plush felfújható Ágy 99x191cm (64426NP)

Intex Twin Ultra Plush felfújható Ágy 99x191cm (64426NP)

👌 Szükséged lenne egy szuper felfújható ágyra? Válaszd az Intex Ultra Plush felfújható ágyat, mely rendkívül kényelmes és praktikus! Az ágy több ezer poliészter szálból álló Fiber Tech technológiával van felszerelve, amely a puhaságot és a hosszú élettartamot biztosítja. Felülete csúszásmentesen kialakított, illetve 46 cm-es magassággal rendelkezik. Bátran magunkkal vihetjük akár egy kempingezés alkalmával is, ugyanis széles szelepének köszönhetően pillanatok..Intex Queen Dura-Beam Comfort felfújható Matrac 152x203cm (67770NP)

Intex Queen Dura-Beam Comfort felfújható Matrac 152x203cm (67770NP)

👌 Hozz létre egy vendégágyat két lépésben, három mozdulattal! Nem kell többé aggódnod egy barát vagy családtag érkezése miatt. Az Intex Comfort Plush felfújható matrac segítségével mindössze 2 perc alatt új fekvőhelyet készíthetsz az integrált, elektromos felfújó készüléknek köszönhetően, amely lehetővé teszi a gyors felfújást és leeresztést. A Fiber Tech technológiával felszerelt matrac több ezer poliészter szálból áll, amely garantáltan példaértékű..Intex 2in1 felfújható Fotel 117x224x66cm (66551NP)

Intex 2in1 felfújható Fotel 117x224x66cm (66551NP)

👌 Ez a kihúzható fotel kényelmes megoldást nyújt a kikapcsolódásra és a pihenésre. Kiválóan alkalmas hálószobákba vagy akár kempingezésekhez is. A fotel egy pillanat alatt ággyá alakítható. Puha, bőrbarát anyagból készült, hogy a lehető legkényelmesebb legyen ülni benne. Emellett a kartámlán található pohártartóban üdítőket tudsz tárolni. Jellemzői: - Anyaga: PVC - 2-az-1-ben szelep extra széles nyílásokkal a gyors felfújásért és leeresztésért -..Intex Queen Deluxe Pillow Rest felfújható Matrac 152x203cm (64136NP)

Intex Queen Deluxe Pillow Rest felfújható Matrac 152x203cm (64136NP)

👌 Az Intex Queen Deluxe Pillow Rest egy minőségi anyagok felhasználásával létrejött, beépített elektromos pumpával rendelkező felfújható matrac, amely rendkívül kényelmes pihenést biztosít! Kiváló választásként szolgál vendégek elszállásolása esetén, kirándulások, ottalvós bulik, kempingezések alkalmával. A hordozótáska segítségével biztonságosan magatokkal tudjátok vinni bárhova és tárolni tudjátok. Jellemzői: - Minőségi, strapabíró anyag használat..Intex Queen Pillow Rest Raised felfújható Matrac 152x203cm (64124NP)

Intex Queen Pillow Rest Raised felfújható Matrac 152x203cm (64124NP)

👌 Az Intex Queen Pillow Rest Raised felfújható matrac a Fiber-Tech felépítésének köszönhetően, az anyag több száz rendkívül erős poliészter rosttal rendelkezik, mely javítja a matrac kényelmét, stabilitását és tartását. Az extra erős poliészter rost nem nyúlik ki az idő során, így biztosítja a hosszútávú tartósság. Egy beépített, nagy teljesítményű pumpa teszi lehetővé az egyszerű és az azonnali felfújását, mindezt, csak egy egyszerű gombnyomás által...Intex Full Dura-Beam Comfort felfújható Matrac 137x191cm (67768)

Intex Full Dura-Beam Comfort felfújható Matrac 137x191cm (67768)

👌 Hozz létre egy vendégágyat két lépésben, három mozdulattal! Nem kell többé aggódnod egy barát vagy családtag érkezése miatt. Az Intex Full Dura-Beam Comfort felfújható ágy segítségével mindössze 2 perc alatt új fekvőhelyet készíthetsz az integrált, elektromos felfújó készüléknek köszönhetően, amely lehetővé teszi a gyors felfújást és leeresztést. A Fiber Tech technológiával felszerelt matrac több ezer poliészter szálból áll, amely garantáltan..Intex Twin Dura-Beam Comfort felfújható Matrac 99x191cm (67766NP)

Intex Twin Dura-Beam Comfort felfújható Matrac 99x191cm (67766NP)

👌 Hozz létre egy vendégágyat két lépésben, három mozdulattal! Nem kell többé aggódnod egy barát vagy családtag érkezése miatt. Az Intex Comfort Plush felfújható ágy segítségével mindössze 2 perc alatt új fekvőhelyet készíthetsz az integrált, elektromos felfújó készüléknek köszönhetően, amely lehetővé teszi a gyors felfújást és leeresztést. A Fiber Tech technológiával felszerelt matrac több ezer poliészter szálból áll, amely garantáltan példaértékű..Intex Twin Comfort Plush felfújható Ágy 99x191cm (64412NP)

Intex Twin Comfort Plush felfújható Ágy 99x191cm (64412NP)

👌 Szeretnél meghívni egy barátot vagy családtagot a hétvégére? Válaszd ezt az Intex Comfort Plush egyszemélyes felfújható ágyat, mely rendkívül kényelmes és praktikus! A matrac több ezer poliészter szálból álló Fiber Tech technológiával van felszerelve, amely a puhaságot és a hosszú élettartamot biztosítja. Felülete csúszásmentesen kialakított, illetve 46 cm-es magassággal rendelkezik. Bátran magunkkal vihetjük akár egy kempingezés alkalmával is, ugyanis széles..Intex Ultra Lounge Relax felfújható Pihenőszék puffal 99x130cm (6...

Intex Ultra Lounge Relax felfújható Pihenőszék puffal 99x130cm (6...

👌 Az Intex Ultra Lounge Relax felfújható pihenőszék és puff vízhatlan felső réteggel ellátott vinilből készült, így akár beltéri, vagy kültéri használatra is alkalmas. Kellemes flokkolt felülete, ívelt háttámlája, beépített pohártartója és a hozzá tartozó zsámoly révén ez a pihenőszék maximális kényelmet fog nyújtani olvasás, tévénézés vagy szunyókálás közben. A speciális szelepének köszönhetően a termék gyorsan felfújható és leereszthető...Intex Queen Raised Comfort felfújható Matrac 152x203cm (64168NP)

Intex Queen Raised Comfort felfújható Matrac 152x203cm (64168NP)

👌 Az Intex Raised Comfort felfújható matrac rendkívül praktikus és kényelmes. Praktikus, mert leeresztett állapotban nagyon kicsi, így könnyedén tárolhatod a szekrényben, illetve kényelmes, mert több ezer poliészter szálból álló Fiber Tech technológiával van felszerelve, amely puhaságot és hosszú élettartamot biztosít. Válaszd ezt a megbízható darabot, melyet már kevesebb, mint 3 perc alatt fel tudsz fújni! Jellemzői: - Anyaga: PVC - Beépített elektromos felfújó -..Intex Queen Pillow Rest Mid-Rise felfújható Matrac 152x203cm (64118NP)

Intex Queen Pillow Rest Mid-Rise felfújható Matrac 152x203cm (64118NP)

👌 Az Intex Pillow Rest felfújható matrac egy kétszemélyes fekhely, amelyet otthon használhatsz akár vendégek elszállásolásához, de egyes kempingezések során is magaddal viheted. Hullámos szerkezetének köszönhetően egységes alvóteret biztosít, amely minőségi pihenést garantál bárhol is vagy. A tartósság és nagyobb kényelem érdekében a termék szerkezete Fiber Tech poliészter szálakból készült, amely hosszan megőrzi az alakját. Jellemzői: - Anyaga: PVC -..Intex Queen Pillow Rest Classic felfújható Matrac 152x203cm (64150NP)

Intex Queen Pillow Rest Classic felfújható Matrac 152x203cm (64150NP)

👌 Az Intex Pillow Rest Classic XL felfújható matrac rendkívül praktikus és kényelmes. Praktikus, mert leeresztett állapotban nagyon kicsi, így könnyedén tárolhatod a szekrényben, illetve kényelmes, mert több ezer poliészter szálból álló Fiber Tech technológiával van felszerelve, amely puhaságot és hosszú élettartamot biztosít. Válaszd ezt a megbízható darabot, melyet már kevesebb, mint 4 perc alatt fel tudsz fújni! Jellemzői: - Anyaga: PVC - Beépített elektromos..Intex Twin Raised Comfort felfújható Matrac 99x191cm (64166NP)

Intex Twin Raised Comfort felfújható Matrac 99x191cm (64166NP)

👌 Az Intex Raised Comfort felfújható matrac rendkívül praktikus és kényelmes. Praktikus, mert leeresztett állapotban nagyon kicsi, így könnyedén tárolhatod a szekrényben, illetve kényelmes, mert több ezer poliészter szálból álló Fiber Tech technológiával van felszerelve, amely puhaságot és hosszú élettartamot biztosít. Válaszd ezt a megbízható darabot, melyet már kevesebb, mint 2 perc alatt fel tudsz fújni! Jellemzői: - Anyaga: PVC - Beépített elektromos felfújó -..Intex Full Pillow Rest Classic felfújható Matrac 137x191cm (64148NP)

Intex Full Pillow Rest Classic felfújható Matrac 137x191cm (64148NP)

👌 Az Intex Pillow Rest Raised felfújható matrac rendkívül praktikus és kényelmes. Praktikus, mert leeresztett állapotban nagyon kicsi, így könnyedén tárolhatod a szekrényben, illetve kényelmes, mert több ezer poliészter szálból álló Fiber Tech technológiával van felszerelve, amely puhaságot és hosszú élettartamot biztosít. Válaszd ezt a megbízható darabot, melyet már kevesebb, mint 4 perc alatt fel tudsz fújni! Jellemzői: - Anyaga: PVC - Beépített elektromos..Intex Twin Deluxe Pillow Rest felfújható Matrac 90x191cm (64132NP)

Intex Twin Deluxe Pillow Rest felfújható Matrac 90x191cm (64132NP)

👌 Az Intex Twin Deluxe Pillow Rest egy minőségi anyagok felhasználásával létrejött, beépített elektromos pumpával rendelkező felfújható matrac, amely rendkívül kényelmes pihenést biztosít! Kiváló választásként szolgál vendégek elszállásolása esetén, kirándulások, ottalvós bulik, kempingezések alkalmával. A hordozótáska segítségével biztonságosan magatokkal tudjátok vinni bárhova és tárolni tudjátok. Jellemzői: - Minőségi, strapabíró anyag használat -..Intex Queen Dura-Beam felfújható Matrac 152x203cm (64783)

Intex Queen Dura-Beam felfújható Matrac 152x203cm (64783)

👌 Szeretnél meghívni egy barátot vagy családtagot a hétvégére? Válaszd ezt az Intex Queen Dura-Beam kétszemélyes felfújható ágyat, mely rendkívül kényelmes és praktikus! A matrac több ezer poliészter szálból álló Fiber Tech technológiával van felszerelve, amely a puhaságot és a hosszú élettartamot biztosítja. Felülete csúszásmentesen kialakított, illetve 25 cm-es magassággal rendelkezik. Bátran magunkkal vihetjük akár egy kempingezés alkalmával is, ugyanis..


Kemping matracok 4,75 (95%) 21 x Értékelések

Termékkategóriák kemping matracok : 22 termék.


facebook youtube

© 2021  Kemping matracok Szerviz információk