Szerszámos ládák és táskák


HECHT 2099 SZERSZÁMOS KOCSI

HECHT 2099 SZERSZÁMOS KOCSI

👌 Műhelykocsi hat fiókkal minden garázshoz vagy műhelyhez A szekrény teste kiváló minőségű acéllemezből készül, standard vastagsága 1 mm A fiókok kiváló minőségű, 0,8 mm vastag acéllemezből készülnek Minden fiók biztonsági védőberendezéssel van felszerelve a véletlen kiürülés ellen A fiókok betáplálását kiváló minőségű golyóscsapágy biztosítja A felső lemez nagy teherbírású szilárd polipropilénből készül A szekrény falainak oldalsó..HECHT 2097 MŰHELYSZÉK TÁROLÓ REKESZEKKEL

HECHT 2097 MŰHELYSZÉK TÁROLÓ REKESZEKKEL

👌 Műhelyszék három kihúzható fiókkal. Mágneses összecsukható oldalak. Golyóscsapágyaljzatok. Max. fiókterhelés 10 kg. Méretek (H x Sz x H) 36 x 67 x 35 cm..Einhell E-Box M5540 Prémium koffer (barkácsgépek nélkül!)

Einhell E-Box M5540 Prémium koffer (barkácsgépek nélkül!)

👌 Az Einhell M55 E-Box mindent rendben és rendben tart, és mobilitást biztosít. Mindig kézhez kész, mindig jól elrendezett E-Box M55 tok, amelyet kifejezetten szerszámok és tartozékok általános célú tárolására fejlesztettek ki. Ez a múlté teszi a szerszámok és tartozékaik keresésének stresszt. Minden szépen, rendezetten és kézhez készen van tárolva, és könnyen szállítható, ahol csak szükséges. Ezt az ergonómikus fogantyú biztosítja a kényelmes hordozáshoz. A..


Szerszámos ládák és táskák 5 (100%) 30 x Értékelések

Termékkategóriák szerszamos ladak es taskak : 3 termék.


facebook youtube

© 2021  Szerszámos ládák és táskák Szerviz információk