Asztali Mini Kosárlabda NBA LCD Képernyő

Asztali mini kosárlabda NBA LCD képernyő

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Ajándékok gyerekeknek
Gyártó / gyártmány:CorbySport
Áfával:10090 Ft
Asztali mini kosárlabda NBA LCD képernyő 3 (60%) 24 vélemények

Akciócsomag kosárlabda asztali játék 2 fő részére, klasszikus asztali futball játékok stílusában. Az egymás elleni közvetlen párharcban minden játékosnak összesen 8 különböző pozíciója van, amelyekből kosarat dobhat. A kosárlabda sikerek csökkenése a készségtől, az időzítéstől és a tapintattól függ. A pontos dózist és sebességet kell használni. Ellenkező esetben visszapattanás következik be: a labda új helyzetbe kerül, ahonnan újra kidobható. Két digitális LCD számláló automatikusan megszámolja az elért kosarakat. Nagyon szórakoztató kosárlabda játék minden korosztály számára, fiataloknak és időseknek egyaránt, klasszikus stílusban, amely napjainkban ritkává vált. Egy modern klasszikus játék!

Termék részletek:

egy kosárlabda társasjáték egyedülálló tanfolyama, sok értelemmel a kosarakat számláló automatikus LCD kijelzővel akcióharcok lehetségesek nagyszerű érzés kell ahhoz, hogy a labda dobja a kosarat A játék addiktív jellege sehol máshol nem található meg Kosárlabda rajongók és az NBA számára egy miniatűr kosárlabda játék méretei kb. 53 x 30 x 32 cm.

 

 


 • Gyerek csúszda BOOGIE SLIDE Zöld
  Gyerek csúszda BOOGIE SLIDE Zöld

  Álomszerű csúszda! Ideális vidám szórakozásra mind a szabad levegőn, mind pedig a belterekben. Minden gyermek arcára mosolyt varázsol. A..

  17090 Ft
 • Túlélő karkötő 3v1
  Túlélő karkötő 3v1

  Legyen felkészülve minden extrém helyzetre! Bár első ránézésre csak egy egyszerű testékszerről beszélünk, viszont ez a karkötő olyan..

  690 Ft
 • Szenior tologató 4 kerekes
  Szenior tologató 4 kerekes

   Olyan helyzetekben, amikor nem tud annyit mozogni, mint korábban, a helyes döntés az, hogy megvásárolja ezt a hullámvasutat. Alapvetően..

  43790 Ft
 • Irodai szék NEBRASKA - szürke
  Irodai szék NEBRASKA - szürke

  Tökéletes szék tökéletes kényelmére. Az irodai széknek állítható magasság a és oldalirányú karfái vannak és állítható..

  56990 Ft
 • Univerzális iPad Holder
  Univerzális iPad Holder

  Mobilnak lenni nem csak azt jelenti, hogy bármikor képesek vagyunk elmozdulni az A pontról a B pontra, hanem azt is, hogy bármit magunkkal..

  4090 Ft
 • ..

  2790 Ft
 • ..

  1990 FtAjándékok gyerekeknek karácsony 2020 asztali mini kosárlabda nba lcd képernyő!
© 2021 Szerviz információk