Gyümölcsfacsaró G21 Emotion - Saphire Black

Gyümölcsfacsaró G21 Emotion - Saphire Black

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Konyha
Áfával:44690 Ft
Gyümölcsfacsaró G21 Emotion - Saphire Black 2,25 (45%) 20 vélemények

Keresi a módját, hogy tudna könnyen több vitaminhoz, antioxidánshoz, tápanyaghoz jutni? Szeretné feltölteni az energiatartalékait, de elkerülné a veszélyes kémiai adalékanyagokkal teli energiaitalokat? Ismerje meg az egyedülálló G21 Emotion gyümölcsprést!

Gyorsaság, egészség, semmi kémia, energiabomba és tudatosság. A gyümölcs- és zöldséglevek kiváló tizórainak, melyek lendületet adnak az egész napra. A facsarás alapelve nagyon egyszerű. A 180 W-os teljesítménynek, és a percenkénti 37 fordulatnak köszönhetően maximálisan kiprésel minden levet a nyersanyagból, a héjat és nem kívánatos rostot pedig kiszűri. A gyümölcs- vagy zöldséglé pedig nem veszít vitamin és rosttartalmából.

A G21 Emotion gyümölcsfacsarón nem talál fölösleges dolgot. Egy gombnyomással lehet vezérelni az összes működési folyamatot: bekapcsolhatja, kikapcsolhatja, illetve visszafordíthatja a kapcsolót. Ha facsarás közben elakadna egy gyümölcs-, vagy zöldségdarab, ne essen kétségbe! Tartsa a vezérgombot a „visszafordításon", így a csiga ellazul, és folytathatja a munkát.

Egész narancs? Hogyne!

A G21 Emotion gyümölcsfacsaró specialistája a citrusos gyümölcsöknek. Ne pazarolja az idejét a citrusok apróra szeletelésére. A 7,5 cm átmérőjű nyílásnak köszönhetően akár egy egész narancsot is beletehet. Pár pillanat múlva már 100%-os narancslevet ihat. Egészségére!

Egy szűrő? Legyen inkább három!

A gyümölcsfacsaróhoz három szűrőfejet csomagoltunk. Az apró lyukú szűrő az alacsony rosttartalmmú gyümölcsökhöz megfelelő választás, míg a nagyobb lyukú szűrő a magasabb rosttartalmú gyümölcsök facsarásához alkalmas. És a harmadik szűrő? Ez az igazi bomba! Minden fagyi kedvelő imádni fogja. Mindezek mellett a csomágolásban talál egy zseniálisan kialakított nyomólemezt is.

 

Termék részletek:

Motor teljesítménye: 180 W Maximális fordulatszám: 37 fordulat/perc Feszültség: AC 220-240 V Frekvencia: 50 Hz BPA-mentes Tartály űrtartalma: 2 x 1,25 l Méretek: 14 x 48 x 20,5 cm Adagolócső átmérője: 7,5 cm Súly: 6,5 kg A csomagolás méretei: 42 x 33,5 x 25 cm Szín: fekete Nyomólemez Széles adagolócső

 

Tartozékok:

G21 Emotion gyümölcsfacsaró Szűrő az alacsony rosttartalmú gyümölcsökhöz Szűrő a magas rosttartalmú gyümölcsökhöz Szűrő fagylalt készítéséhez 2x 1,25 l-es tartály Nyomólemez Tisztítókefe

Gyümölcsfacsarók lakberendezés | konyha | robotgépek mixerek gyümölcsfacsaró g21 emotion - saphire black!
© 2021 Szerviz információk