Hólánc COMPASS SUV-VAN Mérete 210

Hólánc COMPASS SUV-VAN mérete 210

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Autó kiegészítők
Gyártó / gyártmány:Compass
Áfával:16890 Ft
Hólánc COMPASS SUV-VAN mérete 210 5 (100%) 28 vélemények

Mindannyiunknak ismerős az az érzés, amikor a csúszos havon haladva a kerekek elkezdenek egy helyben pörögni, és nem haladunk egy centimétert sem. Ezekben a helyzetekben jön segítségül ez a kiváló társ, mely harcol az időjárás ellen a Te érdekében. A hóláncok egyben megvédenek kellemetlen szituációktól, valamint a balesetektől is.

Legfontosabb jellemzők

A csomag két hóláncot tartalmaz A láncok rozsdamentes acélból készültek Könnyedén felszerelhető a járműre TÜV/GS minősítések Maximális sebesség a hóláncokkal: 50 km/h Kiváló asszisztens

 

A 210-es méretű Compass hóláncok 4x4 meghajtású járművek, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, valamint kisteherautók számára tervezték. A láncok magas minőségű rozsdamentes acélból készültek, így rendkívül hosszú élettartalmúak. A hóláncok maximum 7,5 tonnás járműveken használhatóak. A lánc felülete biztosítja a jobb tapadást az utakon, valamint a jármű jobb irányíthatóságát a szélsőséges időjárásokban.A két darab hólánc klasszikusan szerelhető fel az abroncsokra, és a teljes művelet nem tart tovább öt percnél. A csomaghoz egy jégkaparó is jár ajándékba. A láncok egy könnyen hordozható textil táskában tárolhatók, valamint TÜV/GS minősítéssel is rendelkeznek. A hóláncokkal felszerelt jármű maximális sebessége 50 km/h.


 • Hólánc COMPASS SUV-VAN mérete 230
  Hólánc COMPASS SUV-VAN mérete 230

  A Compass hóláncokat terepjárókhoz, hobbiterepjárókhoz, furgonokhoz és könnyűteherautókhoz tervezték egészen 7,5 tonna súlyhatárig. A..

  18090 Ft
 • Hólánc WINTER ÖNORM - X30 nylon bag
  Hólánc WINTER ÖNORM - X30 nylon bag

  A SNOW12 ÖNORM X30 nylon bag személygépkocsihoz tartozó hóláncok védelmet nyújtanak a havas hegyeken. Az ajánlott kereszt alakú mintázattal..

  6790 Ft
 • Hólánc WINTER ÖNORM - X40 nylon bag
  Hólánc WINTER ÖNORM - X40 nylon bag

  A SNOW12 ÖNORM X60 nylon bag személygépkocsihoz tartozó hóláncok védelmet nyújtanak a havas hegyeken. Az ajánlott kereszt alakú mintázattal..

  6890 Ft
 • Hólánc WINTER ÖNORM - X50 nylon bag
  Hólánc WINTER ÖNORM - X50 nylon bag

  A SNOW12 ÖNORM X60 nylon bag személygépkocsihoz tartozó hóláncok védelmet nyújtanak a havas hegyeken. Az ajánlott kereszt alakú mintázattal..

  7090 FtHólánc szabadidő | autó kiegészítők | téli tartozékok hólánc compass suv-van mérete 210!
© 2021 Szerviz információk