Hólánc COMPASS SUV-VAN Mérete 240

Hólánc COMPASS SUV-VAN mérete 240

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Autó kiegészítők
Gyártó / gyártmány:Compass
Áfával:18290 Ft
Hólánc COMPASS SUV-VAN mérete 240 4,25 (85%) 27 vélemények

A 240-es méretű Compass hóláncok 4x4 meghajtású járművek, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, valamint kisteherautók számára tervezték. A láncok magas minőségű rozsdamentes acélból készültek, így rendkívül hosszú élettartalmúak. A hóláncok maximum 7,5 tonnás járműveken használhatóak. A lánc felülete biztosítja a jobb tapadást az utakon, valamint a jármű jobb irányíthatóságát a szélsőséges időjárásokban.A két darab hólánc klasszikusan szerelhető fel az abroncsokra, és a teljes művelet nem tart tovább öt percnél. A csomaghoz egy jégkaparó is jár ajándékba. A láncok egy könnyen hordozható textil táskában tárolhatók, valamint TÜV / GS minősítéssel is rendelkeznek. A hóláncokkal felszerelt jármű maximális sebessége 50 km / h.

 

Termék részletek:

Kategória Off-road/SUV-hoz, Kisteherautóhoz Anyag Acél Minta Kereszt Láncszemek átmérője 16 mm Max. terhelés 7,5 t Lánc típusa Gyorsszorító Csomagban lévő darabok száma 2 db


 • Hólánc COMPASS SUV-VAN mérete 247
  Hólánc COMPASS SUV-VAN mérete 247

  A téli sportok szerelmesei közé tartozol és szeretnél minél többet utazni a havas emelkedők és kunyhók között? Ezt a hóláncot..

  18790 Ft
 • Hólánc COMPASS SUV-VAN mérete 265
  Hólánc COMPASS SUV-VAN mérete 265

  Hólánc kifejlesztett SUV egy nagyon egyszerű és gyorsan össze- és szétszerelhető. Ugyanilyen hasznos olyan jármű, könnyű teherautók és..

  20290 Ft
 • Hólánc COMPASS SUV-VAN mérete 260
  Hólánc COMPASS SUV-VAN mérete 260

  Te is a téli örömök rajongói közé tartozol, és szeretnél gépkocsiddal a hóban magasabb hegyekre vagy hegyi kunyhókba menni? Valószínű,..

  19990 FtHólánc szabadidő | autó kiegészítők | téli tartozékok hólánc compass suv-van mérete 240!
© 2021 Szerviz információk