Klarstein Applebee Elektromos Gőzfacsaró, Gyümölcscentrifuga, 1500 W, Ø 25cm, 8 Liter, Nemesacél

Klarstein Applebee elektromos gőzfacsaró, gyümölcscentrifuga, 1500 W, Ø 25cm, 8 liter, nemesacél

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Turmixgépek
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:30990.00 Ft
Klarstein Applebee elektromos gőzfacsaró, gyümölcscentrifuga, 1500 W, Ø 25cm, 8 liter, nemesacél 4,25 (85%) 23 vélemények

Tiszta élvezet minden kortyban: a Klarstein Applebee gőzfacsaróval friss gyümölcsökből készíthet gyümölcslevet a saját konyhájában. Fedezze fel újra az egészséges leveket! Ebben segít a Klarstein Applebee gőzfacsaró. Töltse meg a legjobb hozzávalókkal, majd tegyen hozzá annyi cukrot, amennyit éppen szeretne. Nem számít, hogy ezt tartós gyümölcslé, lekvár, dzsem, kompót vagy likőr alapok készítése céljából teszi - az Applebee mindig jó választás. A nagy, 8 literes fazék megközelítőleg 5 kg gyümölcs befogadására is elegendő. A készülékhez tartozó szilikoncső segítségével kiengedheti a gyümölcslevet közvetlenül egy üvegbe. A csövön található szorító nagyon egyszerűvé teszi az ital töltését. A gőzfacsaró legfőbb előnye a beépített, elektromos fűtőtest, melynek teljesítménye 1500 Watt. Ezért az Applebee működése tűzhelytől független, tehát akár a kertben is használhatja. A készülék teljes egészében rozsdamentes nemesacélból készült, ennek köszönhetően nincs semmilyen mellékíz és a fazekak könnyen tisztíthatók - például mosogatógépben is. A Klarstein Applebee gőzfacsaró átveszi a hatalmat a gyümölcslevek készítése felett: a legjobb hozzávalók és izgalmas italkreációk.

Turmixgépek konyhafelszerelés klarstein applebee elektromos gőzfacsaró, gyümölcscentrifuga, 1500 w, Ø 25cm, 8 liter, nemesacél!
© 2021 Szerviz információk