Klarstein Beerlager 88, Hűtőszekrény, 88 L, 33 Palack, A Energiahatékonysági Osztály, Rozsdamentes Acél, Fekete

Klarstein Beerlager 88, hűtőszekrény, 88 l, 33 palack, A energiahatékonysági osztály, rozsdamentes acél, fekete

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Hűtőszekrények és fagyasztószekrények
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:150790.00 Ft
Klarstein Beerlager 88, hűtőszekrény, 88 l, 33 palack, A energiahatékonysági osztály, rozsdamentes acél, fekete 3,75 (75%) 29 vélemények

Nemes formatervezés: a jól lehűtött ital frissít fel a legjobban: a Klarstein Beerlager 88 egy kompakt hűtőszekrény hűtést igénylő italok tárolására. Ezért jó választás a hideg italok kedvelői számára, mivel a hűtőszekrény kivitelezése is nagyon meggyőző. A modern rozsdamentes acél kerettel ellátott üvegajtó mellett a Beerlager 56 elsősorban rendkívül alacsony hőmérsékleten: 0–10 ° C fokon tárolja az italokat.Az 88 liter térfogatú Klarstein Beerlager 88 hűtőszekrény legfeljebb 33 darab 0,75 literes palackot képes tárolni. A sör, a bor, a gyümölcslevek vagy a pezsgő 3 fémrácson fekszik, és tökéletes lehűtésre kerül. Könnyen kezelhető érintőképernyő LED-es kijelzővel lehetővé teszi a hőmérséklet és a belső világítás beállítását. A ventilátor biztosítja az ideális légáramlást és ezáltal egyenletes hőmérsékletet biztosít a belső térben. Praktikus méreteinek köszönhetően a hűtőszekrény  szabadonálló vagy beépíthető is lehet. A Beerlager 88 egyedi, különösen karcsú és kifinomult megjelenése luxusbemutatásra készült. A rozsdamentes acél kerettel ellátott üvegajtókon keresztül bármikor bepillantást nyerhet a készülék belsejébe, amelyet a belső tér kapcsolható megvilágítása még elegánsabbá varázsol.Professzionális italtárolás és hűtés a frissen hűtött italok kedvelőinek: a Klarstein Beerlager 88 italhűtő a bor, a sör, a gyümölcslé vagy pezsgő tárolására és hűtésére kínál remek tárhelyet. 

Hűtőszekrények italokra háztartási cikkek | hűtőszekrények és fagyasztószekrények klarstein beerlager 88, hűtőszekrény, 88 l, 33 palack, a energiahatékonysági osztály, rozsdamentes acél, fekete!
© 2021 Szerviz információk