Klarstein Luca, Multifunkcionális Robotgép, 1000 W, 3 L, Fokozatmentes Sebességbeállítás, 6 üzemmód

Klarstein Luca, multifunkcionális robotgép, 1000 W, 3 L, fokozatmentes sebességbeállítás, 6 üzemmód

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Turmixgépek
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:42990.00 Ft
Klarstein Luca, multifunkcionális robotgép, 1000 W, 3 L, fokozatmentes sebességbeállítás, 6 üzemmód 3,75 (75%) 29 vélemények

Egy mindenkiért: Klarstein Luca multifunkcionális robotgép azonnal átveszi szinte az összes feladatot a konyhában - Önnek csak főznie kell majd.Mindegy, hogy apróra vágjuk, lereszeljük, összekeverjük, mixeljük, felaprítjuk, facsarjuk, emulgeáljuk, őröljük a kávét vagy összetörjük a jeget a Klarstein Luca  Food Processor 20 darabos kiegészítői mindig megfelelő szolgálatot biztosítanak. A hatékony konyhai kisegítő 1000 wattos teljesítménye minden igényre készen áll és segít szinte minden munka elvégzésében a konyhában. A 3 literes térfogattal rendelkező robotgép rengeteg helyet biztosít a tésztának, smoothieknak és szószoknak, és egy nagy családi burgonya adagot is szeletelt hasábburgonyává varázsolhatunk. Itt mindent kézben tarthat, a Luca robotgép nemcsak 6 üzemmóddal és fokozatmentesen állítható sebességgel dolgozik, hanem gondoskodik arról is, hogy a legjobb alapanyagok kerüljenek a salátástálba, serpenyőbe és fazékba. Ezért minden műanyag alkatrész BPA nélkül készül.Támogatja Önt abban, hogy még a takarítást is könnyen kezelje. A Klarstein konyhai turmixgép öntisztító funkciójával és alkatrészeivel könnyen mosható akár mosogatógépben is.Az élet megkönnyítése: a Klarstein Luca multifunkcionális konyhai készülék mindenre jó.

Turmixgépek konyhafelszerelés klarstein luca, multifunkcionális robotgép, 1000 w, 3 l, fokozatmentes sebességbeállítás, 6 üzemmód!
© 2021 Szerviz információk