Klarstein Vinovilla 17 Built-in Duo Onyx Edition, Kétzónás Borhűtő, 53 L, 17 Palack, 3-színű üvegajtó

Klarstein Vinovilla 17 Built-in Duo Onyx Edition, kétzónás borhűtő, 53 l, 17 palack, 3-színű üvegajtó

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Borhűtő
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:212690.00 Ft
Klarstein Vinovilla 17 Built-in Duo Onyx Edition, kétzónás borhűtő, 53 l, 17 palack, 3-színű üvegajtó 3,25 (65%) 31 vélemények

Elegáns formatervezés és színes megjelenés: a Klarstein Vinovilla Onyx borhűtő megmutatja  tartalmát és karcsú formatervezésének köszönhetően csaknem mindenhol elfér. A borhűtő kitűnő választás minden borkedvelő számára, akinek fontos a stílusos megjelenés is. A Vinovilla Onyx 17 modern üvegajtaján kívül két különböző tárolási hőmérséklettel rendelező hűtési zónájával is kitűnik, valamint 3-színű belső megvilágításával. Ennek köszönhetően nemcsak a nappalit vagy a konyhasort gazdagítja, hanem megmutatja háromszínű belsejében tárolt borkészletét is. Üdvözöljük a professzionális bortárolás világában!   53 literes térfogatával A Klarstein Vinovilla Onyx 17 borhűtő két hűtőzónában akár 17 palack bor tárolására képes. Az értékes borok megfelelő hőmérsékleten négy bükkfából készült polcon vannak tárolva. A hőmérsékletet két könnyen érthető érintőképernyős LCD kijelző segítségével lehet beállítani, így a berendezés könnyedén tud gondoskodni a megfelelő hűtésről. A felső részen 5 - 12 °C-on lehet tárolni a fehérborokat vagy az alkoholmentes italokat az alsó részben pedig  12 - 20 °C-on a vörösborokat és a rozét. Ezenkívül a levegő páratartalmát is lehet ellenőrizni, hogy a parafadugó ne penészedjen meg. Praktikus méreteinek és keskeny, csupán 30 cm-es szélességének köszönhetően a borhűtő megfelel mint szabadon álló berendezés, de be lehet építeni a konyhasorba is. Valóban minden közbe befér. Különlegesen elegáns és egyedülálló megjelenés, luxus bemutatóra szánva - Vinovilla Onyx 17. A kerettel ellátott fekete üvegajtó bármikor lehetővé teszi a betekintést a berendezés belsejébe, amely a megvilágításnak köszönhetően valóban reprezentatív látványt nyújt. Három szín - piros, kék és fehér - szolgáltatja a minden alkalomra megfelelő fényt: elegáns fehér színben a fogadásokon pezsgővel, nyugodt kék színben a zavartalan órákon, vagy gyönyörű piros színben a legközelebbi házibulin. A problémamentes bortárolás érdekében a borhűtő el van látva anti-vibrációs rendszerrel is. Bortárolás professzionális szinten a borkedvelők és szakemberek részére: Klarstein Vinovilla Onyx 17 borhűtő ideális hőmérséklet mellett stílusosan tárolja a legkülönfélébb borokat.    A borhűtő maximális kapacitását a borosüveg formája is befolyásolja.

Borhűtő háztartási cikkek klarstein vinovilla 17 built-in duo onyx edition, kétzónás borhűtő, 53 l, 17 palack, 3-színű üvegajtó!
© 2021 Szerviz információk