Klarstein Vinsider 35D Beépíthető Borhűtő

Klarstein Vinsider 35D beépíthető borhűtő

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Borhűtő
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:328690.00 Ft
Klarstein Vinsider 35D beépíthető borhűtő 5 (100%) 28 vélemények

A Klarstein Vinsider 35D borhűtőben kifinomultan tárolhatunk akár 41 palack bort is. A nagy, dupla panorámaüveges ajtóval a temperáló borhűtő spontán és sikeresen hat. Méltóságteljes küllemével jól látható helyre is kitehetjük gasztronómiai egységekben, borszaküzletekben, és különféle borfesztiválokon. Az 5 és 22 °C között állítható hőmérséklettartománnyal kívánságunk szerint, megfelelően tárolhatunk különféle fajta borokat, esetleg, más italokkal is megtölthetjük. A két, egymástól független hűtőzóna lehetővé teszi, hogy különböző fajta borokat is megfelelő hőmérsékleten tároljunk. A kiszolgálás az alulvilágított érintőpanellel történik, amelyen Fahrenheit vagy Celsius fokokban láthatjuk a hőmérsékletet. A bekapcsolható fehér LED megvilágításnak köszönhetően a tárolt borokat elegáns módon prezentálhatjuk. A borhűtőt hat kivehető fapolccal küldjük, amelyekkel rugalmasan szegmentálhatjuk borkészletünket, és gyorsan hozzáférhetünk a különböző borokhoz. Nem mindegy, hogy hogyan tároljuk a bort. A bor ízét számos tényező befolyásolja - a két legfontosabb ezek közül a hűtési hőmérséklet és a tárolás módja. A vörös bort szabály szerint 12 - 18 °C között kell felszolgálni, míg a fehér és habzó bort pár fokkal hidegebb hőmérsékleten. Különböző hűtőzónákat persze hagyományos hűtőkben nem tudunk kialakítani, ezért lesz segítségünkre a borhűtő. A borhűtő (vagy más néven temperáló borhűtő) legalább két független hűtőrésszel rendelkezik, amelyekben különböző hőmérsékletet állíthatunk be. Tehát probléma nélkül tárolhatunk benne fehér- és vörösborokat is, miközben a kiválasztott bort teljes aromájában ízlelhetjük meg.A borhűtő maximális kapacitását a borosüveg formája is befolyásolja.


 • Klarstein Bellevin borhűtő
  Klarstein Bellevin borhűtő

  A környezetbarát Klarstein Bellevin borhűtő egy légkondicionált rezidencia 16 palack legjobb bora számára. élvezet..

  169090.00 Ft
 • Klarstein Reserva 21 borhűtő
  Klarstein Reserva 21 borhűtő

  Kettős hűtés egyszerűen a bor legjobb élvezetéért. A Klarstein Reserva 21 borhűtő gondoskodik a nemes vörös és fehér cseppekről,..

  154690.00 Ft
 • Klarstein Vinamour 54D borhűtő
  Klarstein Vinamour 54D borhűtő

  A Klarstein Vinamour 54D borhűtő gondoskodik a bor legjobb élvezetéről, hiszen egyszerre kínál megfelelő hőmérsékletet a..

  231990.00 FtBorhűtő háztartási cikkek klarstein vinsider 35d beépíthető borhűtő!
© 2021 Szerviz információk