Klarstein Virtuosa 4 Prime, Beépíthető Főzőlap, 4 Zóna, 6500W, üvegkerámia, Rozsdamentes Acél Keret

Klarstein Virtuosa 4 Prime, beépíthető főzőlap, 4 zóna, 6500W, üvegkerámia, rozsdamentes acél keret

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Főzőlapok
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:65690.00 Ft
Klarstein Virtuosa 4 Prime, beépíthető főzőlap, 4 zóna, 6500W, üvegkerámia, rozsdamentes acél keret 4,5 (90%) 29 vélemények

A Klarstein Virtuosa 4 Prime kerámia főzőlap  ötvözi a modern technológiát a luxus megjelenéssel, és új ragyogást kölcsönöz a konyhai egységnek.Itt szívvel-lélekkel főzhet majd.A beépíthető Klarstein Virtuosa 4 Prime főzőlap egy nagy, két kicsi és egy flexi vario főzőfelületet kínál az ételek gyors elkészítéséhez. 6500 watt összteljesítmény mellett főzheti és sütheti meg a serpenyők és edények tartalmát. Különösen praktikus a vario főzőlap, amelyet 800, 1600 vagy 2300 watt táplál, az edény méretétől függően, és önállóan érzékeli az edények méretét. A Klarstein Virtuosa 4 Prime kerámia tűzhely beépített érintőképernyőn keresztül vezérelhető, amellyel minden felületen 9 teljesítményszintet és egy időzítőt állíthat be. Annak érdekében, hogy főzés közben minden zökkenőmentesen menjen, a Klarstein Virtuosa 4 Prime beépíthető tűzhely védett a túlmelegedés ellen, jelzi a fennmaradó hőmérsékletet, valamint gyermekzárral is rendelkezik.A Klarstein  Virtuosa 4 Prime kerámia főzőlap üvegkerámia felülete vizuálisan szemet gyönyörködtető, könnyen tisztítható és rozsdamentes acél kerete tökéletesen illeszkedik minden konyhai egységbe - legyen az akár klasszikus, akár modern. A konyhai egységbe történő beépítéshez szükséges anyag közvetlenül a csomagolásban található.

Kerámia főzőlapok háztartási cikkek | főzőlapok klarstein virtuosa 4 prime, beépíthető főzőlap, 4 zóna, 6500w, üvegkerámia, rozsdamentes acél keret!
© 2021 Szerviz információk