Klarstein Wonderwall 600 Smart, Infrapanel, Infravörös Hősugárzó, 60 X 100 Cm, 600 W, Heti Kapcsolóóra, IP24, Fehér

Klarstein Wonderwall 600 Smart, infrapanel, infravörös hősugárzó, 60 x 100 cm, 600 W, heti kapcsolóóra, IP24, fehér

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Infrapanel
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:42990.00 Ft
Klarstein Wonderwall 600 Smart, infrapanel, infravörös hősugárzó, 60 x 100 cm, 600 W, heti kapcsolóóra, IP24, fehér 3,5 (70%) 21 vélemények

A legújabb technológia a kellemes hő megteremtéséhez: Klarstein infravörös fűtőberendezés A Wonderwall nagyon hatékonyan és helytakarékosan juttatja el a hőt minden helyiségbe. Infravörös fűtőberendezés A Wonderwall forradalmasítja a fűtést a modern technológiával. A nagyon lapos, 60 x 100 cm méretű fűtőpanel közvetlenül a falra vagy a mennyezetre akasztható, így a legjobb helytakarékos fűtési megoldás. 600 W-os teljesítményével nagyon kellemes infravörös hőt bocsát ki az emberi bőrre, amelyet célzottan a fűtőtest közelében tartózkodó emberekre bocsát ki. A fűtőpanel nagyon energiatakarékos is: az IR Comfort Heat technológiának köszönhetően az energia akár 95%-a sugárzó hővé alakul át. Termosztáttal és olyan kifinomult funkciókkal, mint a WiFi és a Klarstein App Experience, az infravörös fűtőberendezés a legigényesebb követelményeknek is megfelel. Az ingyenesen letölthető alkalmazás bármely okostelefont távirányítóvá alakít, amely a MultiCommand funkciónak köszönhetően korlátlan számú eszközt képes vezérelni. Az alkalmazással akár az otthonon kívül is vezérelhetők és programozhatók a hálózaton lévő fűtőberendezések. Az állítható heti időkapcsoló lehetővé teszi a fűtési idők programozását a hét minden napjára. És mivel a Wonderwall ventilátor nélkül működik, a ZeroNoise infravörös technológiának köszönhetően rendkívül csendes, és nem fúj port - így ez a fűtőberendezés ideális választás az allergiások számára. A fűtőberendezés üzembe helyezése rendkívül egyszerű: a panelt a falra vagy a mennyezetre kell akasztani, majd csak be kell dugni egy konnektorba. A fűtéstechnika jövője: KlarsteinWonderwall Smart infravörös fűtőpanel .A mellékelt rögzítőanyag a FALRA történő rögzítéshez szükséges, a MENNYEZETI rögzítőanyagot nem tartalmazza.

Fali és mennyezeti infrapanelek hősugárzók | infrapanel klarstein wonderwall 600 smart, infrapanel, infravörös hősugárzó, 60 x 100 cm, 600 w, heti kapcsolóóra, ip24, fehér!
© 2021 Szerviz információk