Klarstein Wonderwall Air 36, Infravörös Hősugárzó, 120 X 30 Cm, 360 W, Falra Szerelhető, Távirányító, Fehér

Klarstein Wonderwall Air 36, infravörös hősugárzó, 120 x 30 cm, 360 W, falra szerelhető, távirányító, fehér

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Infrapanel
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:45190.00 Ft
Klarstein Wonderwall Air 36, infravörös hősugárzó, 120 x 30 cm, 360 W, falra szerelhető, távirányító, fehér 4 (80%) 23 vélemények

A legújabb technológia a kellemes meleg kialakítására: a Klarstein Wonderwall Air 36 infravörös hősugárzó kellemes meleget hoz minden helyiségbe nagyon hatékony és helytakarékos módon.A Klarstein Wonderwall Air 36 infravörös hősugárzó a modern technikának köszönhetően forradalmat jelent a fűtés terén. A nagyon lapos fűtőpanelt 120 x 30 cm-es mérettel közvetlenül a falra lehet felszerelni, ennek köszönhetően egy maximális mértékben helytakarékos fűtőmegoldást képvisel. 360 W teljesítményével az emberi bőrre nagyon kellemes infravörös meleget terjeszt, célzottan a hősugárzó közelében levő személyekre. A fűtőpanel energiatakarékos: a Carbon Crystal Infrared technológiának köszönhetően a teljesítmény akár 98%-át hőrsugárzásra változtatja.A termosztáttal és az olyan átgondolt funkciókkal, mint például az automatikus kikapcsolás és az Open Window Detection nyitott ablak funkció, az infravörös hősugárzó a legigényesebb követelményeknek is megfelel. Az állítható heti kapcsolóóra lehetővé teszi a fűtés beprogramozását a hét minden napjára. A Wanderwall berendezés ventilátor nélkül dolgozik, tehát ez a fűtőberendezés ideális allergiások számára is, mert nem kavarja fel a port. Az IP54 védelmi osztállyal rendelkező Wonderwall Air 36 berendezés teljes védettséget élvez a permetező vízzel szemben.Beindítása rendkívül egyszerű: a panelt falra kell felszerelni, utána csatlakoztatni kell az elektromos hálózathoz. A Klarstein Wonderwall Air fűtőpanel sorozat a kényelmes irányítás érdekében el van látva vezeték nélküli távirányítóval, ennek a segítségével minden funkció irányítható.A fűtőtechnika jövője: Klarstein Wonderwall Air 36 infravörös hősugárzó.

Fali és mennyezeti infrapanelek hősugárzók | infrapanel klarstein wonderwall air 36, infravörös hősugárzó, 120 x 30 cm, 360 w, falra szerelhető, távirányító, fehér!
© 2021 Szerviz információk