Klarstein Wonderwall Air Art Smart, Infravörös Hősugárzó, 120 X 60 Cm, 700 W, Alkalmazás, Mandulavirág

Klarstein Wonderwall Air Art Smart, infravörös hősugárzó, 120 x 60 cm, 700 W, alkalmazás, mandulavirág

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Infrasugárzók
Gyártó / gyártmány:Klarstein
Áfával:112990.00 Ft
Klarstein Wonderwall Air Art Smart, infravörös hősugárzó, 120 x 60 cm, 700 W, alkalmazás, mandulavirág 2,25 (45%) 34 vélemények

Smart technológiával a kellemes meleg érdekében: a Klarstein Wonderwall Air Art Smart infravörös hősugárzó kellemes meleget, valamint új fényt és színt visz minden szobába dizájnjával, miközben nagyon energiatakarékos és környezetbarát.Indítson fűtési forradalmat otthonában a Klarstein Wonderwall Air Art Smart modern infravörös hősugárzóval. A szuperlapos fűtőpanel  közvetlenül a falra akasztható, így helytakarékos módon fűtheti vele a helyiséget. Az IR ComfortHeat 700 W-os technológiájának köszönhetően az eszköz a nap hőleadásának elve szerint működik: a levegő lassú felmelegítése helyett kellemes infravörös sugarakat bocsát ki, amelyek közvetlenül a személyeket és tárgyakat melegítik körülbelül 14 m²-es területen. Ugyanakkor az Ön új elektromos hősugárzója rendkívül energiahatékony: az elfogyasztott energia 98% -a hővé alakul. Mivel a Wonderwall csak hőt sugároz, nem kavarja port és nem okoz zajt - ezáltal ideális választás az allergiában szenvedők számára, illetve a zajérzékeny helyeken, például irodákban vagy hálószobákban. A nyomtatott felületű kivitelnek köszönhetően nem csak egy hőforrás, hanem minden szoba dekoratív, szemet gyönyörködtető kiegészítője lesz.Most még okosabb: az új Klarstein Wonderwall Air Art Smart infravörös hősugárzók csatlakoztathatók az adott WiFi hálózathoz és bárhonnan vezérelhetők a Klarstein App Experience alkalmazás segítségével. Még okostelefonjára vagy táblagépére sincs szükség, mert a beépített hangvezérléssel egyszerűen adhat utasításokat egy vagy több eszköznek az Alexa vagy a Google segítségével. Természetesen, a fűtőpanel teljesen manuálisan is működtethető a készüléken.Termosztáttal és olyan kifinomult funkciókkal rendelkezik, mint az automatikus kikapcsolás, valamint a nyitott ablakot érzékelő OpenWindow Detection, így az infravörös hősugárzó még a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. Az állítható heti időzítő lehetővé teszi a fűtési idő beprogramozását a hét minden napjára. Lapos kialakításnak, gyors hőteljesítménynek és a helytakarékos falra szerelhetőségnek köszönhetően a hősugárzó különösen alkalmas a fürdőszobában való használatra. Az IP44 védelemmel ellátott Wonderwall Air Art Smart teljesen védett a fröccsenő víz ellen.A fűtési technológia jövője: Klarstein Wonderwall Air Art Smart infravörös hősugárzó.

Infravörös kép panelek hősugárzók | infrasugárzók klarstein wonderwall air art smart, infravörös hősugárzó, 120 x 60 cm, 700 w, alkalmazás, mandulavirág!
© 2022 Szerviz információk