Turmixgép G21 Blender Perfection - Fehér

Turmixgép G21 Blender perfection - fehér

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Konyha
Áfával:74290 Ft
Turmixgép G21 Blender perfection - fehér 4,25 (85%) 27 vélemények

A termék leírása Erős, megbízható, egyszerű használat és hihetetlenül könnyű karbantartás, ráadásul mindez 4 év garanciával. Ez az új G21 Perfect Smoothie Vitality blender. Röviden: kidolgozott tökéletesség.

Teljesítettük a kívánságait

... és tökéletesítettük a kedvenc blenderét. Azt, amelyik elindította a G21 Vitality történetét. Javítottuk a csapágyak hűtését, így nem kell aggódnia a túlmelegedés miatt hosszabb turmixolás során. Minden alkatrészre gondosan odafigyeltünk, így minden nagy terhelés alatt levő alkatrészt fémből készítettünk, így meghosszabbítottuk az élettartamukat. A G21 Perfect Smoothie Vitality a legtöbb nyersanyagot 1 percen belül összezúzza.

Tartály és a blender teste

A csomagolásban található tartály űrtartalma 2,5 liter. A fedélen található nyílás kényelmesebbé teszi a turmixolást. Nem kell többé szakaszonként elkészítenie a desszerteket, mivel a tartályba akár 10 db nagy banán is elfér! A kifinomultan megtervezett kiöntő nyílásnak köszönhetően a kész italokat könnyedén kiöntheti a poharakba.

TIPP: Rendelje meg a blenderhez a 0,9 l-es tartályt is, mely tökéletesen alkalmas krémek, szószok, italok elkészítésére, ha kisebb mennyiségre van szükség.

A kések elbánnak a hoki koronggal is

Négy sima és kettő fogazott kés tökéletes párosítást alkot. Minden gyümölcsöt és zöldséget összezúz. Igen, még a legkeményebbeket is, mint pl. a zeller pillanatok alatt összezúzza. A kedvenc kókosztejét is egy szempillantás alatt elkészítheti. Az iPhone-ból is sima krémet készítettek a kések. Bár ezek nem tartalmaznak egy kalóriát sem, vacsorára nem ajánljuk őket :-)

Termék részletek:

Szín: fehér Fordulatszám/perc: 10 000 – 32 000 Tartály űrtartalma: 2,5 l Tartály ellenállása: -40 – 120 °C Tartály anyaga: Tritan Copolyester Teljesítmény: 1700 W Hővédelem túlmelegedés ellen BPA mentes Súly: 5 kg Méretek (szélesség x mélység x magasság): 23 x 23 x 57 cm Alapmagasság: 24 cm Meghosszabbított garancia 2 év

Tartozékok:

1. G21 Perfect Smoothie Vitality turmixgép 2. 2,5 l-es tartály 3. Nagy fedő 4. Kis fedő 5. Műanyag betolókar 6. Kulcs a kések rögzítéséhez


 • G21 Blender Excellent barna
  G21 Blender Excellent barna

  A kiváló minőségű és nagy teljesítményű többfunkciós G21 turmixgéppel tökéletes turmix készíthető bármely ételből, és az..

  86190 Ft
 • G21 Blender Excellent fehér
  G21 Blender Excellent fehér

  A kiváló minőségű és nagy teljesítményű többfunkciós G21 turmixgéppel tökéletes turmix készíthető bármely ételből, és az..

  86190 Ft
 • G21 Vortex vákumos rögzítés
  G21 Vortex vákumos rögzítés

  Szereted a turmixokat, a krémleveseket és más vegyes ételeket? A konyhája büszkesége egy keverő Perfect smoothie Vitality, Smart smoothie..

  7490 Ft
 • Döngölő konyhai edényekhez 250 ml
  Döngölő konyhai edényekhez 250 ml

  A G21 döngölőt kifejezetten a G21 Perfect Smoothie keverő sorozat 2,5 literes tartályához tervezték. Tartós műanyagból készül, könnyű..

  4490 FtBlender Smoothie lakberendezés | konyha | robotgépek mixerek turmixgép g21 blender perfection - fehér!
© 2021 Szerviz információk