PGL 02 Sarokszekrény - Több Színben

PGL 02 Sarokszekrény - Több színben

E-shop >>Termékleírás:
Kategóriák: Szekrények
Gyártó / gyártmány:Dodo
Áfával:87990.00 Ft
PGL 02 Sarokszekrény - Több színben 5 (100%) 27 vélemények

A PGL 02 egy sarokszekrény, amely a PGL ifjúsági bútor kollekcióból származik. Kiváló minőségű anyagokból készült, garantálva ezzel a hosszútávú használatát. A szekrény elülső részeit fényes bevonattal borították, ami növeli a bútorok karcolódási és horpadásállóságát. A sarokszekrény különböző színválasztékot kínál, melyek közül kiválaszthatod gyermeked számára a legmegfelelőbbet. A szekrény belseje tágas polcokból, akasztók számára kialakított helyből és egy mély fiókból áll. Válaszd a PGL sarokszekrényt és szerezz örömet gyermekednek! A sarokszekrény kiválóan kombinálható a PGL kollekció többi elemével, mely kifejezetten gyerekszobákhoz ajánlott és kínálatunkban megtalálhatók. Jellemzői: - Anyaga: 16 mm vastag laminált forgácslap - 0,5 mm ABS élzárás - Görgős vezetősín - Fogantyúk: tömör fa - Előlapok anyaga: polygloss tábla - 24 hónap garancia Méretei: - Szélessége: 87 cm - Mélysége: 87 cm - Magassága: 191 cm Fontos: Az ár csak a fent megjelölt bútorelemre vonatkozik, semmilyen egyéb kiegészítő nem képezi a csomag tartalmát, csupán csak az illusztráció része!


 • PGL 01 Szekrény - Több színben
  PGL 01 Szekrény - Több színben

  Manapság nagyon fontos kérdés a megfelelő szekrény kiválasztása , különösen, ha a gyermek szobájában kell. Ezért kínáljuk a PGL 01..

  81990.00 Ft
 • PGL 04 Polcos szekrény - Több színben
  PGL 04 Polcos szekrény - Több színben

  A PLG 04 egy fiatalok számára kialakított könyvespolc. Tökéletesen rendezi, díszíti és egyedi jelleget kölcsönöz az elrendezésnek...

  42990.00 Ft
 • PTT 01 Szekrény - Több színben
  PTT 01 Szekrény - Több színben

  A PTT 01 egy kétajtós szekrény, amelyet modern ifjúsági szobához terveztek. Jellegzetes elülső része érdekes fogantyúkkal és színes..

  54990.00 FtSzekrények bútorok, lakberendezés pgl!
© 2021 Szerviz információk