Teepee Indiánsátor Gyerekeknek - Rózsaszín

Teepee Indiánsátor gyerekeknek - rózsaszín

E-shop >>Termékleírás:
Kategóriák: Babajátékok
Gyártó / gyártmány:Siller baby & child
Áfával:32000 Ft
Teepee Indiánsátor gyerekeknek - rózsaszín 5 (100%) 29 vélemények

Igazi élmény a játék egy ilyen indiánsátorban. Minden gyermek álma egy játszósátor, ahová bekuckózhat, játszhat vagy akár aludhat is. A sátor a gyerekszobában vagy akár a nappaliban is elhelyezhető, nyáron pedig a kertben is felállítható. Bárhova is kerül a sátor, csodás hangulati eleme lesz a térnek. Gyerek indiánsátor 4 és 5 oldalas kivitelben lehet rendelni Az ajtók masnikkal kiköthetőek, az ablakon kis roló is feltekercselhető. Jellemzői: - Az ajtók masnikkal kiköthetőek - Anyaga: 100% lenvászon - Kapható 4 és 5 oldalas kivitelben is - 4 oldalas sátor méretei: szélesség: 125 cm, mélység: 125 cm magasság: 150 cm - 5 oldalas sátor méretei: szélesség: 140 cm, mélység: 140 cm magasság: 150 cm


 • Teepee Indiánsátor gyerekeknek - fehér
  Teepee Indiánsátor gyerekeknek - fehér

  Minden gyermek álma egy játszósátor, ahová bekuckózhat, játszhat vagy akár aludhat is. A sátor a gyerekszobában vagy akár a nappaliban is..

  32000 Ft
 • Teepee Indiánsátor gyerekeknek - keki
  Teepee Indiánsátor gyerekeknek - keki

  Igazi élmény a játék egy ilyen indiánsátorban. Minden gyermek álma egy játszósátor, ahová bekuckózhat, játszhat vagy akár aludhat is. A..

  32000 Ft
 • Teepee Indiánsátor gyerekeknek - menta
  Teepee Indiánsátor gyerekeknek - menta

  Igazi élmény a játék egy ilyen indiánsátorban. Minden gyermek álma egy játszósátor, ahová bekuckózhat, játszhat vagy akár aludhat is. A..

  32000 FtIndián sátrak babák tipegők | babajátékok teepee indiánsátor gyerekeknek - rózsaszín!
© 2021 Szerviz információk