Ajándékötletek születésnapra


Bakancslista, 60 adrenalin élmény. Ha ajándék - csakis élmény!

Bakancslista, 60 adrenalin élmény. Ha ajándék - csakis élmény!

👌 Gondolj a legrégebbi, legmerészebb álmodra! Ebben a dobozban benne van! Ajándékozd meg az ünnepeltet azzal a lehetőséggel, hogy kipipáljon egy tételt a bakancslistájáról, legyen az tandemugrás, repülés vagy akár tankvezetés. A Te Napod csapata olyan élményeket válogatott össze, amikről azt gondolthatja, talán már sosem válnak valósággá, ebben a dobozban mégis ott vannak. Óvatosan nyisd ki, tele van adrenalinnal! Adrenalin programok: földön, vizen, levegőben,..Mickey csokibox

Mickey csokibox

👌 Kinder maxival Ferrero rocherval 25g-s nutellákkal Ajándék bármilyen alkalomra a Candy Boxtól! Válogasson kész boxaink közül vagy keressen meg minket egyedi elképzelésével, hogy megvalósíthassuk!..Egy feledhetetlen nap! 190 élményprogram. Ha ajándék - csakis élmény!

Egy feledhetetlen nap! 190 élményprogram. Ha ajándék - csakis élmény!

👌 Ez lesz a Ő napja! Ezzel a kis dobozzal egy hatalmas élmény lehetőséget adsz át valakinek! Utazás, felfedezés, tanulás vagy pihenés – az Egy feledhetetlen nap csomagba a Te Napod csapata igazán különleges lehetőségeket válogatott össze, az ünnepeltnek pedig nincs más dolga, mint kiválasztani azt, amivel legszívesebben eltöltene egy olyan napot, ami csak róla szól majd! Gasztro-wellness programok, Élménylövészet, Quadozás, Élményhajózás, Szabadulószoba,..


Ajándékötletek születésnapra 2,25 (45%) 52 x Értékelések

Termékkategóriák ajandekotletek szuletesnapra : 3 termék.


facebook youtube

© 2024  Ajándékötletek születésnapra Szerviz információk