Cheerble


Cheerble Wickedbone interaktív kutyajáték

Cheerble Wickedbone interaktív kutyajáték

👌 A Cheerble Wickedbone jól működik mind beltéri, mind kültéri játékhoz. Az alkalmazással vezérelheti, és 3 mód közül választhat. Polikarbonátból készült, ellenáll a sérüléseknek és biztonságos kedvence számára. Szükség esetén a játék oldalát újakra cserélheti, könnyen tisztán tarthatja. Interaktív és intelligens A Cheerble játékához 3 mód és 9 különböző mozgás tartozik, amelyeket az alkalmazáson keresztül állíthat be. Csak annyit kell tennie,..Cheerble  mozgó labdajáték macska  kutya részére

Cheerble mozgó labdajáték macska kutya részére

👌 A Cheerble Ball egy mozgó játék macskáknak és kistestű kutyáknak, amely magától gurul, amint kedvence megérinti az orrával vagy a mancsával. A labda felülete kellemes szintetikus szálakból készült és 3 játékmódot kínál, amelyeket színes LED dióda jelez. Automatikus akadályelkerüléssel rendelkezik és az USB-kábelen keresztül újratölthető.A Cheerble mozgó játék nagyszerű szórakozást nyújt házi kedvenceinek, az Ön távollétében is. A szórakoztató játék 3..Cheerble Ball PE interaktív kisállat labda (Zöld)

Cheerble Ball PE interaktív kisállat labda (Zöld)

👌 A Cheerble interaktív labda tökéletes társa lesz kedvencének távollétében! A játék automatikusan bekapcsol - egyetlen érintéssel. Háromféle működési módot kínál, így sikeresen igazíthatja tevékenységét kedvencéhez. Ráadásul intelligens akadályelkerülő érzékelővel rendelkezik, és IP65 vízálló. Tartós és kopásálló anyagból készült, amely biztonságos a háziállatok számára. Különböző üzemmódok A labda akár 3 üzemmóddal - normál, gyengéd..Cheerble W1 Interaktív labda kutyáknak és macskáknak (kék)

Cheerble W1 Interaktív labda kutyáknak és macskáknak (kék)

👌 Annak megakadályozása érdekében, hogy kedvence unatkozzon távollétében, és elkezdje megsemmisíteni a bútorokat, Cheerble W1 labdát tervezett, ami nagyszerű szórakozás lesz számára. A játék önmagában mozog, csak szüksége van a macskához/kutyájához, hogy megérintse. Három módja van, így a tevékenységét kedvence igényeihez igazíthatja. Akadályelkerülő érzékelővel felszerelve, nem fog beragadni egy hasadékba vagy a kanapé alá. IP67 vízálló és 8 órás..Cheerble Wickedbone interaktív Kutyajáték - Fehér

Cheerble Wickedbone interaktív Kutyajáték - Fehér

👌 A Cheerble Wickedbone beltéri és kültéri játékhoz egyaránt alkalmas. Az alkalmazással vezérelheted a játékot, és 3 mód közül választhatsz. Polikarbonátból készült, ellenáll a sérüléseknek és biztonságos kedvenced számára. A Cheerble játék 3 üzemmóddal és 9 különböző mozgással rendelkezik, amelyeket az alkalmazáson keresztül állíthatsz be. Csak annyit kell tenned, hogy párosítod okostelefonod a Wickedbone-nal. Lehetőség van a mozgások kombinálására..Cheerble Wicked Egg interaktív kisállat játék (Sárgabarack)

Cheerble Wicked Egg interaktív kisállat játék (Sárgabarack)

👌 Szórakoztassa kedvencét, amíg Ön távol van! A Wicked Egg egy automata játék intelligens ételadagolóval. Könnyedén testre szabhatod a teljesítményét 3 nehézségi móddal. Rövid parancsok és dicséretek rögzítését is lehetővé teszi. Ellenálló és a kedvence számára biztonságos anyagból készült. Ön is könnyen tisztán tarthatja. 3 nehézségi mód Válasszon 3 nehézségi mód közül, hogy a játék akcióját kedvencéhez igazítsa! A Starter mód 10 perc..Cheerble Ball W1 SE interaktív kisállat labda

Cheerble Ball W1 SE interaktív kisállat labda

👌 A Wicked Ball SE egy interaktív labda kis és közepes méretű kutyák számára, amely szórakoztatja kedvencét. Automatikusan gördül és ugrik, ösztönözve háziállatait, hogy aktívak legyenek. A 3 rendelkezésre álló mód segítségével könnyen beállíthatja kedvence igényeihez. A készülék kiváló minőségű, tartós anyagokból készül, és vízálló az IP65-ig. A tartós újratölthető akkumulátor akár 90 perc üzemidőt is biztosít. A tökéletes játszótárs..Cheerble Ball PE Interaktív labda kisállatoknak (zöld)

Cheerble Ball PE Interaktív labda kisállatoknak (zöld)

👌 Cheerble Ball PE Interactive Pet Ball (Green). The Cheerble interactive ball will be the perfect companion for your pet in your absence! The toy turns on automatically - just one touch. It offers 3 modes of operation, so you will successfully adjust its action to your pet. What's more, it has an intelligent obstacle avoidance sensor and is IP65 water resistant. It is made of durable and wear-resistant material that is safe for pets. Various modes of operation The ball is equipped with up to 3..Cheerble Ice Cream Interaktív labda kutyáknak és macskáknak (zöld)

Cheerble Ice Cream Interaktív labda kutyáknak és macskáknak (zöld)

👌 A Cheerble labda önmagában mozog, tevékenységét a rendelkezésre álló módok segítségével beállíthatja kedvence igényeihez. Speciális rendszerrel felszerelve automatikusan elkerüli az akadályokat. Szilikonnal készült, és a különböző színű LED-es lámpák tájékoztatják Önt a labda módjáról. Körülbelül 40 perc alatt feltöltheti egy USB-porttal ellátott kábellel (mellékelve). Tartalmaz egy speciális harangot is, amelyet a játékhoz csatol. Ezenkívül a labda..Cheerble Wicked Egg Interaktív játék kisállatoknak (olivazöld)

Cheerble Wicked Egg Interaktív játék kisállatoknak (olivazöld)

👌 Szórakoztassa kedvencét, amíg Ön távol van! A Wicked Egg egy automata játék intelligens ételadagolóval. Könnyedén testre szabhatod a teljesítményét 3 nehézségi móddal. Rövid parancsok és dicséretek rögzítését is lehetővé teszi. Ellenálló és a kedvence számára biztonságos anyagból készült. Ön is könnyen tisztán tarthatja. 3 nehézségi mód Válasszon 3 nehézségi mód közül, hogy a játék akcióját kedvencéhez igazítsa! A Starter mód 10 perc..Cheerble Ball W1 SE interaktív kisállat Labda - Kék

Cheerble Ball W1 SE interaktív kisállat Labda - Kék

👌 Interaktív labda kutyáknak és macskáknak Cheerble W1Azért, hogy kedvence ne unatkozzon távollétében, és ne kezdje el tönkretenni a bútorokat, a Cheerble megtervezte a W1 labdát, amely remek szórakozás lesz számára. A játék magától mozog, csak annyit kell tennie, hogy macskája/kutyája megérinti. A labda 3 üzemmóddal rendelkezik, így a tevékenységét kedvence igényeihez igazíthatja. Akadályelkerülő érzékelővel van felszerelve, így nem fog beszorulni egy résbe vagy..


Cheerble 2,5 (50%) 50 x Értékelések

Termékkategóriák cheerble : 11 termék.


facebook youtube

© 2023  Cheerble Szerviz információk