Cheerble


Cheerble Wickedbone interaktív kutyajáték

Cheerble Wickedbone interaktív kutyajáték

👌 A Cheerble Wickedbone jól működik mind beltéri, mind kültéri játékhoz. Az alkalmazással vezérelheti, és 3 mód közül választhat. Polikarbonátból készült, ellenáll a sérüléseknek és biztonságos kedvence számára. Szükség esetén a játék oldalát újakra cserélheti, könnyen tisztán tarthatja. Interaktív és intelligens A Cheerble játékához 3 mód és 9 különböző mozgás tartozik, amelyeket az alkalmazáson keresztül állíthat be. Csak annyit kell tennie,..Cheerble Ball PE interaktív kisállat labda (Zöld)

Cheerble Ball PE interaktív kisállat labda (Zöld)

👌 A Cheerble interaktív labda tökéletes társa lesz kedvencének távollétében! A játék automatikusan bekapcsol - egyetlen érintéssel. Háromféle működési módot kínál, így sikeresen igazíthatja tevékenységét kedvencéhez. Ráadásul intelligens akadályelkerülő érzékelővel rendelkezik, és IP65 vízálló. Tartós és kopásálló anyagból készült, amely biztonságos a háziállatok számára. Különböző üzemmódok A labda akár 3 üzemmóddal - normál, gyengéd..Cheerble Ball W1 SE interaktív kisállat labda

Cheerble Ball W1 SE interaktív kisállat labda

👌 A Wicked Ball SE egy interaktív labda kis és közepes méretű kutyák számára, amely szórakoztatja kedvencét. Automatikusan gördül és ugrik, ösztönözve háziállatait, hogy aktívak legyenek. A 3 rendelkezésre álló mód segítségével könnyen beállíthatja kedvence igényeihez. A készülék kiváló minőségű, tartós anyagokból készül, és vízálló az IP65-ig. A tartós újratölthető akkumulátor akár 90 perc üzemidőt is biztosít. A tökéletes játszótárs..Cheerble W1 Interaktív labda kutyáknak és macskáknak (kék)

Cheerble W1 Interaktív labda kutyáknak és macskáknak (kék)

👌 Annak megakadályozása érdekében, hogy kedvence unatkozzon távollétében, és elkezdje megsemmisíteni a bútorokat, Cheerble W1 labdát tervezett, ami nagyszerű szórakozás lesz számára. A játék önmagában mozog, csak szüksége van a macskához/kutyájához, hogy megérintse. Három módja van, így a tevékenységét kedvence igényeihez igazíthatja. Akadályelkerülő érzékelővel felszerelve, nem fog beragadni egy hasadékba vagy a kanapé alá. IP67 vízálló és 8 órás..Cheerble Wicked Egg Interaktív játék kisállatoknak (olivazöld)

Cheerble Wicked Egg Interaktív játék kisállatoknak (olivazöld)

👌 Szórakoztassa kedvencét, amíg Ön távol van! A Wicked Egg egy automata játék intelligens ételadagolóval. Könnyedén testre szabhatod a teljesítményét 3 nehézségi móddal. Rövid parancsok és dicséretek rögzítését is lehetővé teszi. Ellenálló és a kedvence számára biztonságos anyagból készült. Ön is könnyen tisztán tarthatja. 3 nehézségi mód Válasszon 3 nehézségi mód közül, hogy a játék akcióját kedvencéhez igazítsa! A Starter mód 10 perc..Cheerble Wicked Egg interaktív kisállat játék (Sárgabarack)

Cheerble Wicked Egg interaktív kisállat játék (Sárgabarack)

👌 Szórakoztassa kedvencét, amíg Ön távol van! A Wicked Egg egy automata játék intelligens ételadagolóval. Könnyedén testre szabhatod a teljesítményét 3 nehézségi móddal. Rövid parancsok és dicséretek rögzítését is lehetővé teszi. Ellenálló és a kedvence számára biztonságos anyagból készült. Ön is könnyen tisztán tarthatja. 3 nehézségi mód Válasszon 3 nehézségi mód közül, hogy a játék akcióját kedvencéhez igazítsa! A Starter mód 10 perc..


Cheerble 3 (60%) 40 x Értékelések

Termékkategóriák cheerble : 6 termék.


facebook youtube

© 2023  Cheerble Szerviz információk