Foglalkoztató füzetek betűk-számok


Tolki Interaktív foglalkoztató könyv készletben - Játékos tanulás

Tolki Interaktív foglalkoztató könyv készletben - Játékos tanulás

👌 A Tolki egyedi oktatási rendszere lehetővé teszi a játékos tanulást. Az interaktív elektronikus toll új ismereteket ad át a gyerekeknek, akik így önállóan is fel tudják fedezni a könyvek gazdag tudásanyagát. Használata egyszerű: csak hozzá kell érinteni a tollat a könyv valamelyik képéhez, és azonnal meghallgatható az ahhoz tartozó szöveg, zene vagy hanghatás. Az egyes képekhez több hang is tartozik, a szórakoztató tanulást követően pedig a gyerekek különböző..Tolki- Állatok világa szett (könyv toll)

Tolki- Állatok világa szett (könyv toll)

👌 A szettben található Állatok világa című könyv élőhely szerinti bontásban mutatja be az állat- és növényfajokat, szórakoztató és érthető magyarázatait szeretik a gyerekek. A könyv segítségével megtudhatják a különböző állatokról, hogy mit esznek, mik a szokásaik, sőt, a hangjukat is meghallgathatják! Tanulás közben különböző nehézségű kvízjátékokkal ellenőrizhetik, hogy mit jegyeztek meg a hallottakból. A könyv fotorealisztikus rajzokkal,..Játékos tanulás készlet - Interaktív foglalkoztató könyv - Tolki

Játékos tanulás készlet - Interaktív foglalkoztató könyv - Tolki

👌 A könyv segítségével a gyerekek szórakoztató módon ismerkedhetnek meg a számokkal, betűkkel, színekkel, formákkal, a hétköznapi életben előforduló szituációkkal, az évszakokkal és sok minden mással. Tudásukat változatos kvízjátékokkal tehetik próbára. A könyv képi világa a kisiskolások rajzait idézi, a magyar kiadásban ismert mondókák és gyerekdalok is helyet kaptak. Az egyes oldalakon lévő témákat Brumi, a játékmackó szemszögéből is megismerhetik az..


Foglalkoztató füzetek betűk-számok 4,75 (95%) 50 x Értékelések

Termékkategóriák foglalkoztato fuzetek betuk-szamok : 3 termék.


facebook youtube

© 2024  Foglalkoztató füzetek betűk-számok Szerviz információk