Gyerekmedencék, pancsolók


Bestway Pancsoló (53093)

Bestway Pancsoló (53093)

👌 A két medencét egy csúszda köti össze, a virág vizet spriccel magából. A labdákkal kosarazni lehet a róka segítségével. A fa törzse célbadobó játékként funkcionál. Ezek a játékok nemcsak szórakoztatóak, de fejlesztik a gyermekek szem-kéz koordinációját is. A játékközpont könnyen felállítható, szétszedhető és tárolható. A csúszda kivehető, a virághoz kerti tömlő csatlakoztatása szükséges. A csúszda előtti részen egy felfújható, párnás rész..Intex Candy Zone felfújható Gyerekmedence 295x191x130cm - Édesség...

Intex Candy Zone felfújható Gyerekmedence 295x191x130cm - Édesség...

👌 Az Intex játék center szuper szórakozást biztosít a meleg nyári napokon a kertben játszva! Klasszabbnál klasszabb játékokat tartalmaz, melyek hatalmas és felejthetetlen mókát, élményt nyújtanak! A medencéhez kerti slag csatlakoztatható, így pancsolás közben vizet permetez. Jellemzői: - 2 éves kortól ajánlott - Anyaga: PVC - Leeresztő dugóval rendelkezik a medence padlózatán - Extra párnázott - Kerti slagra kötve permetezővel rendelkezik - Bőrbarát kialakítás ..Intex felfújható Gyerekmedence - Dínó (57135NP)

Intex felfújható Gyerekmedence - Dínó (57135NP)

👌 Az Intex játék center szuper szórakozást biztosít a meleg nyári napokon a kertben játszva! Klasszabbnál klasszabb játékokat tartalmaz, melyek hatalmas és felejthetetlen mókát, élményt nyújtanak. A nagy vízmedence felületnek köszönhetően a gyerekek biztonságosan csúsznak a medencébe. Ha kifáradnak a csúszdázásban, akkor a dínó kosárlabda gyűrűvel játszhatnak játékokat. Jellemzői: - 2 éves kortól ajánlott - Anyaga: PVC - Leeresztő dugóval rendelkezik a..Intex Fishing Fun felfújható Gyerekmedence 218x188x99cm - Tengerp...

Intex Fishing Fun felfújható Gyerekmedence 218x188x99cm - Tengerp...

👌 Ebben a hangulatos és jópofa medencében élvezhetik a gyerekek a nyarat, ha az Intex medencéjét választod! A medence egy tengerpartot mintáz, világítótoronnyal, hajóval, vízi csúszdával és egy spriccelő pálmafával. A szetthez még tartozik egy felfújható horgászbot, illetve 2 felfújható halacska, amiket kifoghatunk. A spriccelő pálmához slag csatlakoztatható, amely táplálja majd vízzel. Jellemzői: - 2 éves kortól ajánlott - Anyaga: PVC - Leeresztő dugóval..Intex felfújható Gyerekmedence - Verdák (57478NP)

Intex felfújható Gyerekmedence - Verdák (57478NP)

👌 Forró időben a gyermekek számára semmi sem jobb, mint hűsölni egy kicsit a kellemes vízben. Gyermekbarát Intex medence, gyönyörű verdás mintával, amely azonnal elnyeri majd gyermeked tetszését! Jellemzői: - 6 éves kortól ajánlott - Mérete: 262x175x56 cm - Űrtartalma: 749 l..Bestway Gyerekmedence – Céldobó (54170)

Bestway Gyerekmedence – Céldobó (54170)

👌 Játsszatok labdajátékokat pancsolás közben! Amiben nyáron a kertben tudtok kedvetekre úszkálni. Jellemzői: - Mérete: 237 x 152 x 94 cm - Anyaga: PVC - A medencét biztonsági szelepen keresztül lehet felfújni - 1 db javítófoltot - Kislabdákat is tartalmaz - Több kamrás felfújható medence..Bestway kerek merevfalú Gyerekmedence 152x38cm (56283)

Bestway kerek merevfalú Gyerekmedence 152x38cm (56283)

👌 Több személyes, kényelmes kék merevfalú medence, kánikulai napokra! A kerek merevfalú medencét nem kell felfújni, csak szét kell hajtogatni és el kell kezdeni tölteni vízzel, a széle saját magától megáll, stabilan. Jellemzői: - Márka: Bestway - Méretek: 152 x 38 cm - A medence nagyon tartós anyagból készült - Merevfalú..


Gyerekmedencék, pancsolók 3 (60%) 24 x Értékelések

Termékkategóriák gyerekmedencek, pancsolok : 7 termék.


facebook youtube

© 2021  Gyerekmedencék, pancsolók Szerviz információk