Kültéri seprűk


Fiskars Solid™ univerzális kültéri Seprű (L)

Fiskars Solid™ univerzális kültéri Seprű (L)

👌 Általános kültéri seprű, ami alkalmas járdák, kövezett teraszok és főleg egyéb, nagy kültéri területek (autóbeállók, garázsok) takarításához. Tökéletes a falevelek és kültéri hulladékok összeseprésére; sőt kiugró műanyag résszel van ellátva, ami alkalmas a makacs kosz felkaparásához is. A Fiskars PowerClean™ fej a keményebb és a puhább sörték kombinálásával minden felületen hatékonyan takarít. Könnyű és továbbfejlesztett ergonómiával. Modern,..Gardena Combisystem kerti Seprű fej

Gardena Combisystem kerti Seprű fej

👌 A Gardena Combisystem kerti seprű ideális választás kerti és ház körüli munkákhoz. A 45cm-es munkaszélességű és ütésálló, minőségi műanyagból készült fejű, robusztus seprű több célra is használható. A kiváló minőségű, kemény és puha polipropilén sörték biztosítják a megfelelő tisztaságot és a hatékony munkát. A sörték fölé beépített kaparóél gond nélkül távolítja el a letaposott szennyeződéseket vagy nedves leveleket. A kerti seprű..Fiskars Solid™ univerzális kültéri Seprű (M)

Fiskars Solid™ univerzális kültéri Seprű (M)

👌 Tulajdonságok: A Fiskars seprűi megkönnyítik a kert és az udvar körüli teendőket. Tökéletes eszközök az autóbejáró, a garázs, a lépcsők és a teraszok tisztán tartásában. A zseniálisan kialakított seprűfej modern megjelenése tökéletesen párosul a funkcionalitással és a tartóssággal. Általános kültéri seprű, ami alkalmas járdák, kövezett teraszok és egyéb kültéri területek takarításához Tökéletes a falevelek és kültéri hulladékok..


Kültéri seprűk 2,25 (45%) 43 x Értékelések

Termékkategóriák kulteri sepruk : 3 termék.


facebook youtube

© 2024  Kültéri seprűk Szerviz információk