Kemping matracok


Intex Queen Deluxe Pillow Rest felfújható Matrac 152x203cm (64136NP)

Intex Queen Deluxe Pillow Rest felfújható Matrac 152x203cm (64136NP)

👌 Az Intex Queen Deluxe Pillow Rest egy minőségi anyagok felhasználásával létrejött, beépített elektromos pumpával rendelkező felfújható matrac, amely rendkívül kényelmes pihenést biztosít! Kiváló választásként szolgál vendégek elszállásolása esetén, kirándulások, ottalvós bulik, kempingezések alkalmával. A hordozótáska segítségével biztonságosan magatokkal tudjátok vinni bárhova és tárolni tudjátok. Jellemzői: - Minőségi, strapabíró anyag használat..Intex Queen Pillow Rest Raised felfújható Matrac 152x203cm (64124NP)

Intex Queen Pillow Rest Raised felfújható Matrac 152x203cm (64124NP)

👌 Az Intex Queen Pillow Rest Raised felfújható matrac a Fiber-Tech felépítésének köszönhetően, az anyag több száz rendkívül erős poliészter rosttal rendelkezik, mely javítja a matrac kényelmét, stabilitását és tartását. Az extra erős poliészter rost nem nyúlik ki az idő során, így biztosítja a hosszútávú tartósság. Egy beépített, nagy teljesítményű pumpa teszi lehetővé az egyszerű és az azonnali felfújását, mindezt, csak egy egyszerű gombnyomás által...Intex Twin Deluxe Pillow Rest felfújható Matrac 90x191cm (64132NP)

Intex Twin Deluxe Pillow Rest felfújható Matrac 90x191cm (64132NP)

👌 Az Intex Twin Deluxe Pillow Rest egy minőségi anyagok felhasználásával létrejött, beépített elektromos pumpával rendelkező felfújható matrac, amely rendkívül kényelmes pihenést biztosít! Kiváló választásként szolgál vendégek elszállásolása esetén, kirándulások, ottalvós bulik, kempingezések alkalmával. A hordozótáska segítségével biztonságosan magatokkal tudjátok vinni bárhova és tárolni tudjátok. Jellemzői: - Minőségi, strapabíró anyag használat -..


Kemping matracok 5 (100%) 20 x Értékelések

Termékkategóriák kemping matracok : 3 termék.


facebook youtube

© 2021  Kemping matracok Szerviz információk