Multifunkciós szerszámok


Einhell GE-LM 364in1 Li-Solo akkumulátoros multifunkciós szerszám

Einhell GE-LM 364in1 Li-Solo akkumulátoros multifunkciós szerszám

👌 Einhell Akkus multifunkciós szerszám GE-LM 36/4in1 Li-Solo Cikkszám 3410901 A Power X-Change család tagja, 2 db 18 V akkumulátorral üzemeltethető Einhell Brushless-technológia – szénkefe nélküli elektromotor Lézerrel vágott, gyémántcsiszolású acélból készült kések 7 különböző szögbe dönthető sövényvágó egység Minőségi OREGON vágókard és fűrészlánc Olajtartály az automatikus láncolajozás biztosítása érdekében Damilfej damiltovábbító..



HECHT 1441 AKKUMULÁTOROS MULTIGÉP, AZ AKKU ÉS A TÖLTŐ NEM TARTOZÉK

HECHT 1441 AKKUMULÁTOROS MULTIGÉP, AZ AKKU ÉS A TÖLTŐ NEM TARTOZÉK

👌 Hecht 1441 Li-ion akkumulátoros többfunkciós multigép, amelyhez további opcionális kiegészítő vásárolható. Óriási előnye az akkumulátoros működés, amely által könnyen kezelhető (nincs kábel), továbbá a csendesebb működés. Az alapkészülékhez a következő opcionális tartozékok választhatóak: HECHT00144163 Kultivátor HECHT00144160 Fűkasza HECHT00144162 Sövényvágó HECHT00144161 Magassági ágvágó HECHT00144166 Hosszabbító szár HECHT00144165 Seprőgép ..



Gerber PREMIUM multifunkcionális eszköz - 17 funkcióval

Gerber PREMIUM multifunkcionális eszköz - 17 funkcióval

👌 A Gerber TRUSS multifunkciós szerszám meglepően kompakt, ugyanakkor a funkcionalitás szempontjából óriási: az eszköz 17 funkciót tartalmaz. Zárt állapotban a szerszámok kívül vannak, így gyorsan hozzáférhetők. Minden szerszám zárható - a használat közbeni nagyfokú biztonság érdekében. A szállítási terjedelemhez tartozik egy Nylon® tok, amely hosszában vagy keresztben rögzíthető.17 funkcióKéses fogóNormál fogóDrótvágóSima pengeHullámos élű..



Gerber Multifunkcionális szerszám

Gerber Multifunkcionális szerszám

👌 Különböző funkciók a kompakt méretek ellenére. Az egyes szerszámok lezárhatók. A nyitáshoz egyszerűen tolja előre a fogófejet a munkapozícióba. A fogó lekerekített lábainak köszönhetően a szerszám kényelmesen fekszik a kézben. A 6 cm hosszú penge éles részleges fűrészfogakkal van ellátva. A többi eszköz a következő: Olló, réses csavarhúzó három különböző szélességben, Phillips csavarhúzó, üvegnyitó és konzervnyitó. Tartalmazza a fekete nejlon tokot..



Dedra többfunkciós szerszám 250W tartozékokkal bőrönddel

Dedra többfunkciós szerszám 250W tartozékokkal bőrönddel

👌 TERMÉK LEÍRÁS többfunkciós szerszám 250W tartozékokkal bőrönddel Tartozékok: Koffer Vágófejek Csiszolófej Csiszoló papírok Elszívócső..



GERBER TRUSS Kombinált szerszám  GERBER WALLET bankkártyatartó

GERBER TRUSS Kombinált szerszám GERBER WALLET bankkártyatartó

👌 A Gerber® Truss™ egy robusztus, univerzális multiszerszám. Nem kevesebb, mint 17 funkciójával a Gerber Truss bármilyen feladatra használható! A Truss esetében Gerber nagy figyelmet fordított a súly csökkentésére. 235 grammjával a Truss könnyebb, mint a legtöbb modell, míg a Truss általában több funkcióval rendelkezik. Elődjéhez, a Suspension™ -hoz képest a Tuss további 5 szerszámot tartalmaz; további kábelcsupaszítóval, közepes méretű laposfejű..



Gerber Suspension NXT Compact Kombinált szerszám Klipszes

Gerber Suspension NXT Compact Kombinált szerszám Klipszes

👌 Gerber Suspension NXT Compact Kombinált szerszám Klipszes..


Multifunkciós szerszámok 2,75 (55%) 45 x Értékelések

Termékkategóriák multifunkcios szerszamok : 7 termék.


facebook youtube

© 2024  Multifunkciós szerszámok Szerviz információk