Auna KTV M, Karaoke Rendszer, 12,1, érintőképernyő, 2 UHF Mikrofon, WiFi, BT, USB, SD, HDMI, Kocsi

Auna KTV M, karaoke rendszer, 12,1, érintőképernyő, 2 UHF mikrofon, WiFi, BT, USB, SD, HDMI, kocsi

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Karaoke lejátszók
Gyártó / gyártmány:Auna
Áfával:137890.00 Ft
Auna KTV M, karaoke rendszer, 12,1, érintőképernyő, 2 UHF mikrofon, WiFi, BT, USB, SD, HDMI, kocsi 4 (80%) 40 vélemények

Azauna KTV M karaoke rendszer a kocsi koncepciónak, nagy érintőképernyőnek, 2 UHF vezeték nélküli mikrofonnak és a hosszú élettartamú 12 V / 4,5 mAh akkumulátornak köszönhetően ideális rendszer a karaoke szerelmeseinek. A beépített WiFi interfész és a 12,1" (30,5 cm) méretű érintőképernyős kijelző segítségével az auna KTV M karaoke rendszer segítségével számos böngészőalkalmazás és applikáció játszható le vizuálisan és hangosan. Ennek köszönhetően ideális YouTube-videók, Spotify-dalok lejátszásához és dalszövegek olvasásához. A nagy teljesítményű, 10"-es (25,5 cm-es) mélynyomó dübörgő basszusokat játszik le, amelyek a bőr alá kerülnek, míg egy 7,5 cm-es magassugárzó teszi teljessé az összhangképet. A kívánt hangzást a különböző csatlakozási lehetőségeknek köszönhetően érheti el: Bluetooth-on keresztül okostelefonjáról, táblagépéről vagy MP3-lejátszójáról, 2 USB-porton, SD-nyíláson vagy micro SD-n keresztül, valamint HDMI-kábelen keresztül. Az AUX-kimenet a hangjelet más HiFi audioeszközökbe, például sztereó rendszerekbe is továbbítja. A mikrofonbemenet természetesen elektromos gitárhoz is használható. Két vezeték nélküli UHF rádiómikrofon gondoskodik a forró karaoke-előadásokról, a magával ragadó énekelőadásokról vagy a nagyszerű moderálásról: korlátlanul ragyognak tiszta átvitelükkel – ideális bármilyen közönség felmelegítésére. Az auna KTV M karaoke rendszer rendezvényeken mobileszközként is ideális: a robusztus fedél nagy terhelést is kibír, míg a meghosszabbított kocsifogantyú lehetővé teszi, hogy még a magas DJ-k is kényelmesen húzzák az egész rendszert. A nagy teljesítményű 12 V/4,5 mAh újratölthető akkumulátor 3 - 5 óra folyamatos működést biztosít, míg a mellékelt hálózati kábel lehetővé teszi az egyszerű csatlakozást az elektromos hálózathoz. A teljes értékű távirányító lehetővé teszi a vezérlést nagyobb távolságból is. Legyen szó karaoke-estekről, DJ-előadásokról vagy előadásokról a közönségnek: az auna KTV M Karaoke rendszere meggyőző audiovizuális benyomást kelt, bárhol használja is.

Karaoke lejátszók audio hifi auna ktv m, karaoke rendszer, 12,1, érintőképernyő, 2 uhf mikrofon, wifi, bt, usb, sd, hdmi, kocsi!
© 2023 Szerviz információk