Auna KTV, Karaoke Rendszer, 15,4 érintésvezérelt Kijelző, 2 UHF Mikrofon, WiFi, BT, USB, SD, HDMI, Kocsi

Auna KTV, karaoke rendszer, 15,4 érintésvezérelt kijelző, 2 UHF mikrofon, WiFi, BT, USB, SD, HDMI, kocsi

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Karaoke lejátszók
Gyártó / gyártmány:Auna
Áfával:168090.00 Ft
Auna KTV, karaoke rendszer, 15,4 érintésvezérelt kijelző, 2 UHF mikrofon, WiFi, BT, USB, SD, HDMI, kocsi 5 (100%) 42 vélemények

Az auna Pro KTV karaoke rendszer ideális készülék a karaoke kedvelők számára a kocsi funkciónak, a nagy érintésvezérelt kijelzőnek, a 2 vezeték nélküli UHF mikrofonnak és a 12 V/12 A hosszú élettartamú akkumulátornak köszönhetően.A beépített WiFi technológia és a 15,4" (39 cm) érintésvezérelt kijelző segítségével az auna Pro KTV karaoke rendszer képi és hangi lejátszásra is képes a keresőből vagy applikációról. A készülék tehát tökéletesen alkalmas a Youtube videók lejátszására, a Spotify applikációban való böngészéshez, valamint dalszöveg olvasáshoz. A magas teljesítményű 12" (30,5 cm) subwoofer erős basszusokat hoz létre és a 3" (7,5 cm) magas hangszóró, valamint a 2 x 80 mm mágnessel árnyékolt tweeter gondoskodnak a kerek hangképről. A különböző csatlakoztatási lehetőségek biztosítják a kívánt hangot: a bluetooth funkciónak köszönhetően okostelefon, táblagép vagy MP3 lejátszó csatlakoztatható, valamint rendelkezésre áll 2 USB port, egy SD slot, egy mikro SD slot és egy HDMI kábel. Az AUX kimenet szintén hangjeleket küld a külső audio HiFi eszközökre, mint a sztereó rendszerek. A mikrofon bemeneten keresztül természetesen elektromos gitár is csatlakoztatható. A két vezeték nélküli UHF mikrofon gondoskodik a kitűnő karaoke partikról vagy énekes fellépésekről. Korlátok nélkül, zavartalan átvitellel – ideális a közönség szórakoztatásához. Az auna Pro KTV karaoke rendszer mobil használatra is alkalmas a különböző rendezvényeken. A robusztus szerkezet jól bírja a terhelést, valamint a kocsi konstrukció lehetővé teszi a készülék húzását kényelmesen kerekekkel. Az erős 12 V/12 A akkumulátor akár 3 - 5 órán keresztül is képes üzemeltetni a készüléket, a hozzá szállított hálózati kábel pedig problémamentes csatlakozást biztosít az elektromos hálózathoz. A távirányító gondoskodik a kényelmes vezérlésről.Mindegy, hogy karaoke est, DJ fellépés vagy moderálás, az auna Pro KTV karaoke rendszer mindenkire meggyőzően hat.

Karaoke lejátszók audio hifi auna ktv, karaoke rendszer, 15,4 érintésvezérelt kijelző, 2 uhf mikrofon, wifi, bt, usb, sd, hdmi, kocsi!
© 2023 Szerviz információk