Auna Pro Spin 10, Karaoke Rendszer, 14,1, érintőképernyő, 2 UHF Mikrofon, WiFi, BT, USB, TF, HDMI

Auna Pro Spin 10, karaoke rendszer, 14,1, érintőképernyő, 2 UHF mikrofon, WiFi, BT, USB, TF, HDMI

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Karaoke lejátszók
Gyártó / gyártmány:Auna
Áfával:175390.00 Ft
Auna Pro Spin 10, karaoke rendszer, 14,1, érintőképernyő, 2 UHF mikrofon, WiFi, BT, USB, TF, HDMI 5 (100%) 41 vélemények

Az auna Pro Spin 10 karaoke rendszere a hordozható szíjnak, a nagy érintőképernyőnek, a 2 vezeték nélküli UHF mikrofonnak és a hosszú élettartamú akkumulátornak köszönhetően ideális rendszer minden karaoke szerelmesének.Az auna Pro Spin 10 karaoke rendszerének legfontosabb eleme a 14,1 hüvelykes színes érintőképernyő. Fel- és hátrahajtható, tartóján 270°-ig elforgatható a tökéletes igazodás érdekében. Nemcsak az összes beállítást vezérelheti rajta, hanem tökéletesen lejátszhatja a karaoke-videókat is az élő énekléshez.A buli bárhol elkezdődhet, ahol csak szeretné. A auna Pro Spin 10 Karaoke rendszer ideális szolgáltatást nyújt: 8" subwooferének és 3" magas-hangszórójának köszönhetően kiváló minőségű hangzást és jól kirajzolódó hangképet biztosít a környezetnek. Ezt a funkciót számos zeneforrással használhatja. A WiFi segítségével nemcsak a YouTube-hoz, a Spotify-hoz vagy a különböző internetes rádiószolgáltatásokhoz férhet hozzá, hanem a helyi hálózaton található zenei adatbázisokhoz is. Az USB-porton és a TF-kártyaolvasón keresztül saját MP3-albumokat is rögzíthet, és Bluetooth-on keresztül vezeték nélkül csatlakozhat okos telefonjához vagy táblagépéhez. A HDMI és AUX csatlakozókon keresztül más Hi-Fi eszközök vagy TV készülékek is csatlakoztathatók. A médiakínálatot egy integrált FM-rádió teszi teljessé. Csak kapcsolja be a két vezeték nélküli UHF-mikrofont, és kezdődhet a karaoke-show. A robusztus fa burkolatnak, a beépített 12V/12 A akkumulátornak, a padlógörgőknek és a hordozófogantyúknak köszönhetően teljesen mobilis. A beépített LED-fények a zene ritmusára táncolnak, és megteremtik a megfelelő hangulatot. A teljes értékű távirányító lehetővé teszi a nagyobb távolságról való működtetést.Legyen szó karaoke-estekről, DJ-előadásokról vagy előadásokról a közönségnek: az auna Spin 10 Karaoke rendszere meggyőző audiovizuális benyomást kelt, bárhol használja is.

Karaoke lejátszók audio hifi auna pro spin 10, karaoke rendszer, 14,1, érintőképernyő, 2 uhf mikrofon, wifi, bt, usb, tf, hdmi!
© 2024 Szerviz információk