Blumfeldt Pantheon Solid Sky Ambient Solar, Pavilon Tetővel, 3 × 4 M, Polikarbonát, Alumínium, Megvilágított

Blumfeldt Pantheon Solid Sky Ambient Solar, pavilon tetővel, 3 × 4 m, polikarbonát, alumínium, megvilágított

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Kerti pavilonok Party sátrak
Gyártó / gyártmány:Blumfeldt
Áfával:306890.00 Ft
Blumfeldt Pantheon Solid Sky Ambient Solar, pavilon tetővel, 3 × 4 m, polikarbonát, alumínium, megvilágított 5 (100%) 50 vélemények

A blumfeldt Pantheon Solid Sky Ambient Solar a teraszt vagy a kerti ülést relaxációs zónává alakítja. Elegáns kialakításának köszönhetően a pavilon minden kerti környezetbe illeszkedik, és világításával hangulatos légkört biztosít.A blumfeldt Pantheon Solid Sky Ambient Solar pergola  nemcsak a kertben található ülőrészt teszi ellenállóvá az eső ellen, hanem színezett tetőburkolatának köszönhetően 3 × 4 méteres területtel is nyugtató árnyalatot biztosít. Alkonyatkor kényelmesen bekapcsolhat 56 kis lámpát. Az akkumulátort napközben a nap tölti, de USB-n keresztül is töltheti. A 7,6 × 7,6 cm-es oszlopok szerkezete 1,2 mm anyagvastagság mellett nemcsak maximálisan stabil. Az alumíniumból készült porbevonatnak köszönhetően nagyon könnyű is. A pavilon ideális hosszú távú kikapcsolódáshoz a szabadtéri környezetben - rozsda nélkül.A pavilon hegyes teteje szilárd, 6 mm vastag, dupla falú polikarbonát deszkákból készül, hogy a nyári esőzések idején is nyugodt maradhasson. A táblák nemcsak vízállóak, hanem üreges kamraszerkezetüknek köszönhetően rendkívül robusztusak és szinte törhetetlenek is. Színezettek, de átengedik a fényt, ami garantálja a különleges légkört és az egyidejű védelmet a nap ellen. A napsugárzásnak köszönhetően kellemes nyári éjszakákat élvezhet barátaival vagy családjával védett környezetben! A kapcsoló tompító funkciójával szükség szerint meleg fehér fénnyel egészítheti ki a légkört.Az opcionálisan kapható oldalsó panelek nagyobb kényelmet nyújtanak a megvilágított pavilonban, megvédve őket a naptól, a széltől és az időjárástól, valamint a szomszédok kíváncsi tekinteteitől.Élvezze a napsütést és a lenyűgöző nyári éjszakákat: blumfeldt Pantheon Solid Sky Ambient Solar pavilon.

Kerti pavilonok Party sátrak kert blumfeldt pantheon solid sky ambient solar, pavilon tetővel, 3 × 4 m, polikarbonát, alumínium, megvilágított!
© 2024 Szerviz információk