Elektromos Grill ETA Torreo 7155 90000

Elektromos grill ETA Torreo 7155 90000

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Konyha
Gyártó / gyártmány:Kokiskashop
Áfával:95090 Ft
Elektromos grill ETA Torreo 7155 90000 5 (100%) 22 vélemények

Az ETA Torreo elektromos grill kényelmesebbé teszi az otthoni grillezést. Segítségével készíthetsz grillezett húst, halat vagy zöldségeket, csak úgy, mint gyorsan átsütött kenyérszeleteket, pirítóst vagy sült tortillát. Az ételeket számos módon variálhatod, semmi sem áll a kreativitásod útjába. A készülék a felhasználási módja mellett remekel rozsdamentes acél kialakításával, 6 automata programjával és hőmérséklet-érzékelőjével is.

Az elektromos grillező két, 34 × 24 cm-es praktikus méretű grillezőlappal büszkélkedhet. A grillezőfelületeket tapadásmentes bevonattal látták el a könnyű karbantartás érdekében. Ezeket a sütőlapokat el is távolíthatod. A fűtőegységet a sütőlemezekbe integrálták, ezáltal azok gyorsabban melegszenek át illetve egyenletesebben oszlatják el a hőt. Az ETA Torreo készüléke eltávolítható hőmérséklet-érzékelővel figyeli meg az éppen grillezett étel megfelelő hőmérsékletét.

Azért, hogy az ETA Torreo 7155 készülékének használata még kényelmesebb legyen, a felső grillezőlap magasságát 5 szinten állíthatod be. A grillező működését praktikus működésjelző fény teszi teljessé. Az ETA grillező biztonságos használatáról a hőbiztosíték és a hőszigetelt fogantyú gondoskodnak, utóbbi megvéd a kellemetlen égési sérülésektől.

Termék részletek: 

Grillezőfelület: bordázott és egyenes
Grillezés mindkét sütőlapon: Igen
Termosztát: Igen
Hőmérő: Igen
Kivehető sütőlapok: Igen
Kijelző: Igen
Elektromos grillező teljesítménye: 2 000 W
Csepptálca: 0,2 l

Főzőlap és ételmelegítő lakberendezés | konyha elektromos grill eta torreo 7155 90000!
© 2021 Szerviz információk