Kerti Gázgrill G21 Arizona BBQ Premium Line

Kerti gázgrill G21 Arizona BBQ Premium Line

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Grillsütők és kandallók
Gyártó / gyártmány:Kokiskashop
Áfával:475990 Ft
Kerti gázgrill G21 Arizona BBQ Premium Line 2,75 (55%) 27 vélemények

A grillpartik manapság nagyon népszerűek. A klasszikus fával vagy szénnel működő grillek mellett szintén keresettek a gázgrillek, mert nagyon modernek és használatuk roppant praktikus.

Egyedülálló a piacon! Kerti konyha
A G21 Arizona BBQ Premium Line az egyetlen grill a piacon, amely akár kültéri konyhának is megfelel. Nem hiányozhat a Flame Tamer funkció sem.
Grillezés és főzés a speciálisan kialakított égőknek köszönhetően
Az öt fő égő közül az egyik kerámia, mely azonnal magasabb hőmérsékletet biztosít. A hatodik égő a grill oldalán van. Önállóan , tűzhelyként is használhatja a szabadban , akár palacsintát is készíthet a gyerekeknek rajta.

A kerámiaégő előnyei
A kerámiaégő kiegészíti a G21 BBQ Arizona grillsütő előnyeit. Annak köszönhetően , hogy képes a hőmérsékletet 250-300 ° C –ra felhevíteni, főzésre és grillezésre is egyaránt kitűnő. Az égő helyzete garantálja az ételek egészséges elkészítését. A kerámia égőn finom steak vagy egész csirkét is grillezhet.

A G21 Arizona Premium Line gázgrill további előnyei
Az előnyök listája még mindig nem ért véget. Egy konyhából természetesen a mosogató sem hiányozhat, így a G21 Arizona Premium Line grillből sem. A beépített mosogató egy vízcsővel van ellátva, mely a kerti tömlőre csatlakozik. Az edények elöblítése után a mosogatót egy fa vágódeszkával takarhatja le, így nagyobb munkafelületet kap a finomságok elkészítéséhez.

Tárolás
A égők és a mosogató alatt beépített rekeszek találhatók, melyek ajtóval vannak felszerelve, hogy megvédjék a benne tárolt dolgokat az időjárás szeszélyeitől és a portól.

Flame Tamer rendszer
Közvetlenül az égők felett egy fém profil van, ami megakadályozza a zsír lefolyását a lángokba. Ugyanakkor megakadályozza, hogy a rács csak közvetlenül az égő felett melegedjen át, így egyenletes sütést biztosít az egész rács felületén. A keletkezett zsír pedig lefolyik a grill oldalán az aljában elhelyezett gyűjtőtartályba.

Termék részletek:

Grillezési felület : 3 225 cm2 (63 x 49 cm) Égők: 6 x 4kW (4X fő,1x oldalt, 1x hátsó kerámia) Anyag: rozsdamentes acél Az öntöttvas rács méretei : 32 x 49 cm Az öntöttva lemez méreti 32 x 42 cm A grill méreti : 252 x 120 x 62 cm A gill súlya : 114 kg 2 drb 37 x 57 cm –es polc Ajándék nyomascsökkentő Nyárstű motorral Mosogató 44 x 38 cm Rozsdamentes acél csaptelep Fa vágólap Oldalsó égő Hátsó kerámiaégő 3 x tárolóhely ajtókkal

A csomag méretei:

A grillt 3 dobozban szállítjuk 1.csomag : 78 x 74x 64,5 cm, 67 kg 2.csomag : 74 x 57 x 43 cm, 31 kg 3.csomag : 74 x 57 x 43 cm, 29 kg

A csomag tartalma:

G21 Arizona BBQ Premium Line gázgrill Grilltű motorral Nyomáscsökkentő

Gázgrill kert | grillsütők és kandallók | grillsütők kerti gázgrill g21 arizona bbq premium line!
© 2021 Szerviz információk