Kerti Rattan Bútor Készlet HOUSTON Szürke

Kerti rattan bútor készlet HOUSTON Szürke

E-shop >>Leírás (műszaki adatok, dimenzió vagy egyéb fontos paraméter):
Kategóriák: Kerti bútorok
Gyártó / gyártmány:Tradgard
Áfával:759790 Ft
Kerti rattan bútor készlet HOUSTON Szürke 4 (80%) 23 vélemények

A legújabb divatirányzat nemcsak a kerti bútorok, hanem a belső bútorok terén is mesterséges rattanból készül. Bár a polirattan hasonlít a természetesre, sokkal ellenállóbb. Általánosságban elmondható, hogy rugalmasabb, és kevésbé valószínű, hogy károsodni fog.
A mesterséges kerti bútorok könnyen karbantarthatók és nagyon ellenállnak a rossz időjárásnak. A borítók levehetők. A mesterséges rattan bútorok nem hámlanak le, nem alakulnak ki rajta csúnya repedések, sok évig színtartóak. Ha nem szeretné, hogy a többivel megegyező szellemű nappali legyen, akkor a rattan bútorok megoldást jelentenek az ön megkülönböztetésére.
A fényűző polirattan bútorok valóban nagyon széles körűek. Alkalmas beltéri és kültéri terek, kertek, teraszok, télikertek, erkélyek, irodák, tárgyalók, fogadások és egyéb kereskedelmi és lakóhelyiségek számára.
Nem kell semmit összehajtania vagy összeszerelnie - a bútorok készen állnak az azonnali használatra. A mesterséges rattanból készült bútorok funkcionálisak, változtathatóak, szórakoztató vele együtt élni és élvezni.

Luxus szett kiváló minőségű mesterséges rattanból, amely ellenáll az UV sugárzásnak és a + 50 ° C hőmérsékletnek. -10 ° C-ig.

A keret alumínium + por színű. Rattan: 6,5mm félkör alakú Asztallemez: 5mm edzett üveg Párnák: kitöltés-10 cm hab, szövet-230g / m2 poliészter

- az alsó matracok vannak felszerelve cipzár, amely lehetővé teszi a burkolat egyszerű mosását.

Paraméterek:

és csomagolás: 1xrigh kanapé, 1xl kanapé, 1xasztal, 3xtaburett súlyemelő test: 150 kg súlyemelő párna: 350 kg (bal kanapé) + 350 kg (jobb kanapé) 

Rattan - kötött kert | kerti bútorok | kerti bútor készletek kerti rattan bútor készlet houston szürke!
© 2021 Szerviz információk